Afla care sunt joburile cele mai potrivite pentru viitor

De foarte multe ori se intampla ca tinerii sa studieze foarte mult, sa termine diferite facultati sau studii si sa ramana in final sa isi gaseasca un loc de munca cu totul nesatisfacator.

In zilele noastre, foarte multi dintre tinerii absolventi intampina diferite dificultati atuni cand vine vorba despre ocuparea unui loc de munca. Unii dintre tineri se reorienteaza spre alte domenii de activitate diferite fata de specializarea pentru care sunt certificati. Exista totusi diferite meserie care necesita o certificare academica completa precum cele din domeniul medicinei, arhitecturei, dreptului etc. insa exista foarte multe meserii pentru care facultatea absolvita nu este atat de importanta.

Suntem in plina criza financiara asa ca recesiunea economica din 2008-2012 a afectat industria bancara si cea a asigurarilor. Acestea isi vor reveni foarte repede si acesta va fi un domeniu care va creste in timp in ceea ce priveste salariul. Se intampla ca joburile de baza sa fie relaativ modest platite insa in timp perspectivele de promovare si de dezvoltare pe termen lung sunt pur si simplu atragatoare. Din acest motiv domniul de banking, consultanta financiara sau audit reprezinta o decizie foarte buna pentru un termen lung.

De asemenea, impactul tehnologiei asupra vietii noastre este din ce in ce mai mare. Astfel, nu este surprinzator ca exista foarte multe cereri de anagajati in momentul de fata vin din industria de dezvoltare software.

Exista foarte multe job-uri care se incadreaza in cadrul companiilor multinationale. Salariile de pornire in domeniul acesta incepe de la 700 de euro si poate ajunge chiar si pana la 2 000 si 3 000 de euro intr-o luna, in functie de post si de fiecare companie.

 

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *