Afla cat de sanatoasa este relatia ta

Orice inceput de relatie este promitator si pare ca cei doi parteneri se inteleg si se potrivesc perfect. De fapt, se intampla de foarte multe ori ca pe parcursul relatiei sa inceapa certurile intre cei doi parteneri, mai ales ca fiecare dintre ei au personalitati, principii si puncte de vedere diferite. Asadar, este absolut normal sa existe certuri intre cei doi parteneri sau dispute.

De asemebnea, multi oameni aleg sa se complaca intr-o relatie nepotrivita, stand acolo pentru mult timp si realizand ulterior ca si-au pierdut vremea langa o persoana nepotrivita. Ceea ce este cu adevarat important este sa nu faceti greseli si sa va pierdeti vremea facand diferite lucruri care va pot stirba fericirea.  Iata cateva semne care ar trebui sa va dea un semnal de alarma pentru ca va aflati intr-o relatie nepotrivita:

In primul rand, un prim semn de care trebuie sa tineti cont este faptul ca faci compromisuri doar tu. Se intampla de foarte multe ori ca unul dintre parteneri sa faca foarte multe compromisuri. De cealalta parte, celalalt partener nu face nimic pentru persoana care face compromisurile. In momentul in care aveti o relatie incare va implicati doar dvs iar patenerul nu face nimic decat sa pretinda diferite lucruri pe care nu le ofera inseamna ca trebuie sa faci astfel incat sa te retragi din aceasta relatie car enu iti va aduce prea mult bine.

De asemenea, trebuie sa tii cont ca jignirile nu trebuie sa existe intr-o relatie indiferent daca va aflati intr-o cearta sau nu. Oricum ar fi, si oricat ar fi de aprinsa o discutie intre voi trebuie sa faceti astfel incat sa evitati pe cat posibil jignirile. O discutie bazata pe jigniri nu are ce cauta intre doi parteneri.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.