Afla daca esti sau nu un parinte model

Te intrebi de foarte multe ori daca esti sau nu un parinte model pentru copilul tau. De foarte multe ori nu reusesti sa ii acorzi copilului toata atentia pe care ti-ai dori sa o acorzi insa esti constienta de acest lucru.

Stii foarte bine ca copilul tau are nevoie de tine, indiferent daca este sugar, merge la gradinita, la scoala sau este deja un adolescent. Te intrebi care sunt lucrurile importante cu adevarat pentru copilul tau si poate ca uneori nu gasesti un raspuns.

Copilul este cea mai importanta persoana pentru tine asa ca va trebui sa te sacrifici si sa faci diferite lucruri pentru a-i demonstra toata dragostea. Sa fii o mama singura nu este deloc usor, ba chiar dimpotriva, este o sarcina extrem de dificila. Este un lucru sa fii mama si sa existe si tatal aproape si este un lucru total diferit sa fii mama singura, sa duci responsabilitatile de una singura si sa incerci sa tii si locul tatalui si locul mamei in acelasi timp.

Presiunea este foarte uriasa, iar responsabilitatile sunt nenumarate. Din acest motiv unele femei se chinuie pur si simplu atunci cand tin locul ambilor parinti. In continuare, voi prezenta cateva sfaturi care te vor ajuta sa iti dai seama daca esti un parinte bun sau nu. Iata ce ar trebui sa stii si sa faci daca vrei sa fii un parinte bun:

In primul rand, trebuie ca un parinte bun are mereu timp si pentru copilul lui. Stiu… suntem cu totii ocupati si nu mai avem timp sa ii pregatim micutului un sandwich delicios sau sa ii citim o poveste inainte de culcare. Ei bine, acest lucru nu trebuie sa se intample. Indiferent cat esti de ocupat, mereu trebuie sa existe timp liber si pentru copilul tau, pe langa treburile casnice sau cele de la serviciu.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.