Afla de ce esti stresat

Traim intr-o lume a rapiditudinii, a vitezei. Ne intrebam de foarte multe ori care sunt lucrurile pe care am putea sa le facem pentru ca totul sa functioneze asa cum ne dorim. Stresul nu ne face bine in niciun caz. Oricat de mult am incerca, observam cu ne este foarte greu sa ne destresam, mai ales in momentele critice.

Nimic nu poate fi mai rau decat sa ne trezim in fiecare dimineata stresati, sa simtim ca nu avem chef de nimic si intreaga zi sa se desfasoare la fel. Ne intrebam care sunt lucrurile care ar trebui sa le facem pentru asta si de multe ori nu gasim un raspuns.

Ne dorim sa nu mai fim atat de stresati pentru ca suntem constienti ca aceste sentimente ne nelinistesc si ne fac sa ne simtim foarte rau. Totusi, in ciuda acestui fapt trebuie sa facem astfel incat sa incercam sa depasim aceste stari care nu ne aduc nimic bun.

In continuare, vom afla care sunt lucrurile care ne destreaza si de ce nu ar trebui sa renuntam la ele. Iata care sunt aceste lucruri:

In primul rand, cafeaua este extrem de buna. Stii ca de fiecare data cand esti foarte stresat ai tendinta de a renunta la cafea tocmai pentru ca stii ca aceatsa te face sa fii si mai stresat. Ei bine, acest lucru nu este tocmai adevarat. Cafeaua ar trebui sa te linisteasca asa ca nu te sfii sa o bei in fiecare dimineata.

Ce-i drept, trebuie totusi sa ai grija la cantitate pentru ca o cantitate excesiva te va stresa si mai mult si iti va da o stare de neliniste. Astfel, este foarte important sa ai grija la cantitatea de cafea consumata.

Incearca sa nu te gandesti foarte mult la probleme desi iti este grue sa faci asta. Nu te mai gandi la lucrurile care te streseaza pentru ca nu iti vei face decat rau.

 

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.