Afla totul despre imunitatea copiilor

Se intampla de foarte multe ori sa facem foarte multe greseli atunci cand vine vorba despre educatia si sanatatea copilului. Sigur ca ne dorim tot ceea ce este mai bun pentru el si pentru ca stim ca micutii sunt mai vulnerbaili, ne-am dori ca totul sa decurga ca la carte. Asa se face ca din dorinta de a face bine copilului ii facem foarte mult rau. Iata cateva greseli pe car ele facem si care afecteaza sanatatea copilului:

In primul rand, as vrea sa precizez faptul ca medicii si nutritionistii nu spun degeaba ca trebuie sa consumam cat mai multe fructe si legume. Acestea sunt esentiale pentru o buna functionare a organismului. Daca va doriti ca organimsul lui sa cat mai sanatos  nu uitati de vitamine si minerale. Unii parinti nu isi dau seama si le dau copiilor tot felul de medicamente sau suplimente alimentare pentru a le furniza vitamine. De fapt, acestea nu sunt chiar atat de benefice. Cel mai bine ar fi sa ii dati copilului cat mai multe fructe si legume. Daca tot suntem in sezonul rece trebuie sa facem astfel incat sa ii dam copilului cat mai multe vitamine  prin fructe si legume proaspete.

Apoi, daca va doriti sa fie sanatos si mai rezistent trebuie sa aveti grija sa il lasati sa se joace in aer liber. Cand este foarte frig afara cei mai multi dintr eparinti nu isi lasa copii sa se joace afara crezand ca astfel vor raci sau se vor imbolnavi. Nimic mai gresit. In acest caz este foarte important sa faceti astfel incat sa va lasati copilul sa se joace cat mai mult afara. Acest lucru va contribui la buna functionare  a organismului copilului. In plus, va avea pofta de mancare si sangele ii va fi pus in functiune.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.