Alimentele care iti omoara inteligenta

Se intampla de foarte multe ori sa consumam diferite lucruri fara sa ne dam seama ca acestea ne afecteaza in mod serios sanatatea fizica si psihica. Sigur ca atunci cand vorbim despre nutritie se intampla de cele mai multe ori chiar sa nu ne dam seama care sunt lucrurile cu adevar importante si care ne influenteaza sanatatea fizica si mentala.

De fapt, atunci cand vorbim despre nutritie nu avem cum sa omitem faptul ca oamenii prefera tot felul de ali,emte, unele cae ajuta la stimularea functiilor cognitive si ale memoriei si altele care te ajuta sa scapi de kilogramele in plus. De fapt, acest lucru este extrem de important.

Totusi, se intampla de foarte multe ori sa facem diferite greseli si sa consumam anumite alimente care in loc sa stimuleze activitatea creierului, impiedica acest lucru. Exista unele prodse alimentare care distrug in totalitate efectele pe care unii oameni le asteapta. Iata care sunt alimentele care iti omoara inteligenta:

Dulciurile

Zaharul si dulciurile sunt alimente care ne afecteaza foarte mult sanatatea creierului. De fapt, stim cu totii ca zaharul creaza dependenta si ca din momentul in care este folosita in mod abuzi poate crea tot felul de probleme neurologice care interfereaza cu memoria. Zaharul este cl care afecteaza foarte mu;lt abilitatea de invatare si din acest motiv se recomanda evitarea zaharului, a siropului de porumb, a produselor bogate in fructoza si multe alte lucruri. Astfel, dulciurile sunt interzise daca vreti sa aveti un creier care functioneaza erficient.

Alcoolul

De fapt, probabil ca stiti foarte bine ca alcoolul este cel care afecteaza foarte mult ficatul, iar in termeni populari se mai numeste si “ceata creierului”. Afectiunea se refera la acel sentiment de confuzie mintala care actioneaza asupra creierului. Astfel, alcoolul influenteaza o proasta functionare a creierului.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *