Alimentele pentru cresterea parului

Toate femeile isi doresc sa fie frumoase, sa iasa in evidenta prin diferite lucruri si sa arate cat mai bine. Este si normal sa se intample asa pentru ca femeile sunt cele care trebuie sa reprezinte sexul frumos. Astfel, este foarte important ca fiecare femeie sa se ingrijeasca si sa aiba grija sa fie frumoasa.

Parul este un lucru foarte importnt pentru fiecare dintre noi, Parul este cel care poate sa schimbe complet aspectul fizic al unei persoane. In ziua de astazi se poarta foarte mult parul lung. Toate femeile isi doresc sa aiba un par cat mai frumos, mai sanatos si mai stralucitor.

Dupa cum stiti deja, suntem ceea ce mancam asa ca daca va doriti un par cat mai frumos va trebui sa aveti o alimentatie cat mai sanatoasa. In continuare vom prezenta cateva alimente pe care, daca le vei consuma iti vor face extrem de bine si te vor ajuta sa ai un par minunat. Iata care sunt acestea:

Cereale integrale

Cerealele integra;le nu prea fac parte din dieta femeilor insa ele sunt esentiale pentru cresterea parului. Se pare ca cerealele integrale sunt foarte bogate in fier, siliciu si zinc, substante care contribuie la cresterea podoabei capilare. Ovazul si orezul brun contin vitamina B7 care contribuie la un par frumos si sanatos. Consuma si fulgi de porumb, tarate de grau si quinoa.

Fructe

In materie de fructe amintim in primul rand fructele care sunt cele mai bogate in vitamina A, E si au antioxidanti, adica caise, avocado si kiwi. Acestea ajuta foarte mult  pentru un scalp sanatos si previne caderea parului. Antioxidantii sunt raspunzatori de oprirea caderii parului.

Asdar, trebuie sa faci astfel incat sa consumi cat mai multe fructe pentru ca sa aveti un par superb.

 

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *