Bani pentru studenti

Se intampla de foarte multe ori ca tinerii studenti sa ramana fara bani mai ales din cauza faptului ca veniturile sunt limitate si in general vin din partea parintilor. In cazul in care nu iti ajung banii si vrei sa castigi mai multi, iata ce ai putea sa faci:

Daca ai talent in design si stii sa folosesti diverse programe de design cum ar fi CorelDraw, Photoshop, QuarkXPress, etc. poti sa iti oferi serviciile pe zona asta fie altor studenti care au mici afaceri, fie unor profesori cu care te intelegi si stii ca au nevoie de astfel de servicii pentru documentele pe care le creeaza ei: carti, studii, articole. Pentru a castiga mai multi clienti fa-ti un portofoliu de lucrari online si offline pe care sa il arati atunci cand vrei sa iti oferi serviciile. Pentru o astfel de afacere, ai nevoie de un computer, programe de design si o imprimanta (desi poti folosi serviciile unor centre de copiere).

In ceea ce priveste promovarea afacerii, fa-ti un logo interesant si carti de vizita atractive pe care sa le distribui peste tot. Pentru o astfel de idee de afaceri, ai nevoie si de un website de prezentare pe care sa iti pui portofoliul cu lucrari si o lista cu serviciile oferite.

Daca esti student la contabilitate si te pricepi la asta ai putea sa-ti oferi serviciile fie unor colegi pe care ii cunosti si au deja o mica afacere dar mai au nevoie de ajutor pentru activitatile care tin de contabilitate si de taxe, fie unor firme mai mici care nu isi permit sa angajeze o firma de contabilitate. In ambele cazuri insa, trebuie sa fii sigur ca stii ce faci, pentru ca activitatile de contabilitate implica o responsabilitate mare. Pentru promovare ai putea sa-ti faci carti de vizita si fluturasi pe care sa-i distribui printre colegii tai sau sa-i postezi in diverse locuri, sau sa iti pui anuntul pe anumite site-uri de anunturi.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.