Bodyguard-ul personal, intre moft si nevoie

bodyguard

Sa spui cuiva ca ai nevoie de serviciile unui bodyguard inseamna sa te expui la un moment dat unui posibil proces de judecata. Vei fi interpretat ca fiind mofturos si dorind a face acest lucru numai de dragul imaginii. De fapt acest subiect implica mai mult decat atat.

De ce sa apelezi la un bodyguard

In prima faca vine nevoia. De ce ai face asta? Motivele sunt diverse, de la nevoia de a avea la propriu paza si pana la nevoia impusa de conditii extraordinare. Nu ar trebui sa fie nimic iesit din comun ca serviciile unui bodyguard cand vine vorba de un minor sau de o persoana ce se expune unui pericol social. Poate fi vorba de transport de bani, de valori pana la banca si nu numai. Efectiv, motivele concrete pot fi diverse insa mereu tine de nevoia de a avea pe cineva avizat care sa te insoteasca.

Ce asteptari ai. Un bodyguard este cel care are in dotare si “unelte” necesare pentru a interveni intr-o situatie de conflict, de risc asupra celui pe care il protejeaza. Insa pana la un punct extrem este un domn bine pregatit si selectat, ce are la activ atat experienta cat si instruirea necesara. Dispune de cunostinte de autoaparare pentru a nu apela abuziv si din prima la tot felul de obiecte. Chiar si primul ajutor este oferit de acesta daca este cazul.

Daca ne uitam la lumea civilizata din strainatate vedetele sunt mari fani ai serviciilor unui bodyguard. Pentru ca sunt asaltati de fani, pentru ca se intalnesc cu tot felul de situatii ce ar putea sa ii puna in pericol, statul lor de mari vedete vine la pachet cu asumarea faptului ca unii nu te plac. In orice caz, nu este un caz singular. Si este mai bine sa previi decat sa te trezesti confruntandu-te cu situatii problematice. Fara sa fie un “atentat” la adresa masculinului, chiar si barbatii apeleaza la astfel de servicii de protectie. Caci pana la urma este mai sigur si mai elegant sa procedeze astfel.

Stabilind toate acestea iti ramane doar sa te interesezi despre cele mai bune servicii de paza personala. Vei gasi numeroase optiuni asa ca alege in functie de caz ce este potrivit tie. Spre exemplu daca este vorba de protectie numai pentru o persoana atunci este suficint sa angajezi un singur bodyguard, desigur, foarte bine pregatit pentru ce conteaza.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.