Calatorii magnifice cu trenul

Se intampla de foarte multe ori sa ne dorim sa mergem intr-un anumit loc, pentru a scapa de stresul cotidian care nu ne da pace pur si simplu. Calatoriile cu trenul au, fara vreo indoiala farmecul lor. Fiecare calatorie cu trenul este cu totul diferita de de celelalte calatorii cum masina sau chiar cu avionul.

Exista oameni care sunt pasionati pur si simplu sa calatoreasca cu trenul, in defavoarea mersului cu avionul sau cu masina. Exista foarte multe locuri care pot fi vizitate cu trenul. Prin ferestrele trenului se pot observa diferite privelisti din Europa, extrem de frumoase. In continuare, voi prezenta cateva locuri care ar putea fi vizitate cu trenul. Iata care sunt acestea:

Venetia – Munich

V-ati gandit vreodata sa faceti o astfel de calatorie si sa mergeti din Italia in Germania cu trenul? Ei bine, exista un tren care merge pe traseul Venetia – Munich si ofera extrem de multe privelisti de neuitat. Veti merge prin vaile si prin satele mici din Italia si vei putea vedea diferite varfuri si privelisti de neuitat din muntii Alpi saudin frumoasa Bavaria. De asemenea, vei putea sa vezi diferite locuri celebre precum Verona, Trento sau Innsbruck. Daca veti alege sa calatoriti cu trenul, veti parcurge 7 ore si veti parcurge o distanta de 450 de km. Puteti sa faceti acesta calatorie la inceputul primaverii, vara sau spre sfarsitul toamnei pentru ca privelistile sunt la fel de minunate.

Nisa – Baile Digne

O astfel de calatorie este perfecta. Punctul de plecare al trebului este Pignes, iar regiunea Provence din Franta sau pentru diferite campuri intinse de lavanda sau vii pitoresti. Calatorind cu acest tren vei reusi sa vezi diferite sate superbe precum St. Andre les Alpes dar si alte rauri sau poduri care vor fi deosebite si va vor lua privirile. Traseul acesta nu are mai mult de 145 de km si o calatorie din aceste destinatii va dura timp de 3 ore. Aceasta calatorie este mai potrivita in momentul in care este vara si infloreste lavanda.

Koln – Mainz

Acest tren este de asemenea, extrem de celebru. Este vorba despre un tren care trece prin calea vestica a Rinului si ofera o panorama incantatoare a muntilor germani, plini de vita de vie, dar si o imagine clara a castelelor care troneaza deasupra acestor munti. Prin aceasta calatorie vei avea prilejul de a vedea Stanca Lorelei din St. Goarshausen, Bonn, Koblenz, Mainz si Bingen. Acestea sunt locurile pe care le puteti vedea de-a lungul traseului de 185 de km.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *