Care sunt motivele pentru care sta cu tine

Exista foarte multe femei care isi pun aceasta intrebare mai ales dupa ce au iesit dintr-o relatie in care nu au fost tocmai fericite si au intrat intr-o alta relatie insa asa cum este si normal, nu isi cunosc partenerul incat sa stie care sunt gandurile in privinta lor.

Eixsta multi barbati care nu isi doresc de la o femeie decat sa le aiba intr-o seara si mai apoi sa isi arate dezinteresul pentru ele. Daca nu stii care sunt semnele unei relatii din interes, iata ce face un barbat care nu te doreste decat pentru sex:

Nu te suna

In primul rand, un barbat care nu are intentii serioase cu tine nu va face decat sa te sune seara, tarziu si sa initieze diferite discutii despre sex. El nu va fi interesat de ceea ce faci tu ca si persoana ci va face astfel incat orice te intreaba pentru el va avea conotatie sexuala. Asadar, acest barbat te suna doar atunci cand isi doreste sa te aiba pentru o partida de sex.

Nu te implica in viitor

Siugr ca trece deja o perioada de timp de cand faceti sex si va intalniti, ce-i drept nu prea des insa o mai faceti din cand in cand. Pana acum, chiar daca au trecut deja cateva luni bune de cand va cunoasteti, el nu te-a prezentat prietenilor sai ca sa nu mai vorbim despre un membru de-al familiei. Ei bine, acest lucru care aparent este atat de nesemnificativ conteaza foart emult voi doi si pentru relatia voastra. Asadar, ai grija sa fugi cat mai repede de acest barbat.
In plus, chiar daca tu mai vorbesti despre anumite planuri pe care ti le-ai facut deja pentru amandoi, el mereu face astfel incat sa se sustraga acestor planuri. Nici macar nu se gandeste la un viitor alaturi de tine chiar daca tu insisti cu acest lucru.

 

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.