Care sunt semnele impotentei

De regula, in momentul in care isi aleg o partenera, barbatii sunt foarte atenti ca aceasta sa fie sanatoasa din punct de vedere al organelor genitale pentru a reusi sa perpetueze specia. Sigur ca daca vom intreba mai multi barbati este posibil sa nu confierme acest lucru insa cu siguranta oamenii sunt foarte atenti la aceste detalii.

Sa poti sa faci copii este un lucru extrem de important, mai ales ca mai devreme sau mai tarziu fiecare dintre noi va dori sa aiba o familie frumoas,a fericita si bineinteles. cativa copii.

Impotenta este o afectiune destul de frecventa in randul barbatilorinsa trebuie sa fie tinuta sub control.

Lipsa dorintei sexuale este un simptom de impotenta, potrivit medicilor urologi. Semnele lipsei dorintei insemna excluderea oricarei atingeri si sarutari care sunt considerate preludiu. Ignorarea dorintelor sexuale sau tentativelor unui contact intim poate indica, de asemenea, lipsa unei dorinte.

O lipsa privind interesul sexual poate fi, de fapt, din cauza rationamentul moral, dorinta de a ramane abstinent pana la casatorie, frica de intimitate sau teama de jena. Cauza poate fi, de asemenea, din motive medicale.

Barbatul se poate implicata in activitati sexuale, dar ii va fi imposibil sa obtina o erectie. Penisul poate ramane moale, chiar daca el pare excitat. Aceasta conditie este cunoscuta sub numele de disfunctie erectila. El poate opri orice activitate sexuala sau poate isi satisface partenerul prin alte mijloace. Barbatul poate deveni stanjenit, furios sau retras intr-o astfel de situatie si nu va dori sa discuta aceasta problema. Acest lucru poate fi din cauzata din motive medicale sau psihologice.

In momentul in care observam ca barbatul de langa noi sufera de o asemenea problema, trebuie sa il sustinem. Cu siguranta nu este deloc usor nici pentur el insa trebuie sa faci eforturi pentru a-l intelege si pentru a-l sustine.

Medicul va fi cel care va va ajuta cu siguranta in aceasta privinta.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.