Ce facem intr-o zi ploioasa

O zi ploioasa…ce putem sa facem intr-o zi ploioasa? De fiecare data cand se intampla acest lucru ne intrebam ce putem sa facem. Cu siguranta nu iti place sa iesi prin ploaie sa te uzi si sa fii leoarca insa nuiti place nici sa pierzi vremea in casa fara sa faci nimic. Tocmai din acest motiv ma gandesc la cateva lucruri care ar putea sa fie interesanrte si care v-ar ajuta sa scapati din rutina zilnica pe care o ofera o zi ploioasa,

In primul rand, filmele sunt cele care iti vor tine de urat cu siguranta intr-o zi ploioasa. Toata lumea se uita la filme atunci cand ploua si daca acesta este un prilej sa te relaxezi putin, de ce nu?

Muzica poate fi aliatul perfect atunci cand ploua foarte tare. O muzica buna ascultata in surdina te va ajuta sa reflectezi asupra problemelor zilnice care nu iti dau pace. Asculta o muzica buna atunci cand ploua si cu siguranta te va relaxa si te vei simti foarte bine.

Atunci cand nici macar nu vrei sa simti ca afara ploua si este frig ai putea sa te apuci sa o faci pe-a bucatareasa. Gatitul este un bun prilej pentru a uita de vremea rea, care te va face sa te perfectionezi in bucatarie iar cei dragi tie se vor bucura sa vina acasa si sa gaseasca masa pusa. Mai mult, gatitul este sansa de a te apropia de cei din jurul tau.

Cititul este un adevarat refugiu nu doar atunci cand ploua afara ci si atunci cand te plictisesti foarte tare. Citeste o carte buna care te va ajuta sa te cultivi. In momnentul in care te plictisesti de moarte cea mai buna solutie este o carte. Alege una de aventura care te va induce intr-o poveste miraculoasa sau una care apartine domeniului tau de activitate. Cu siguranta vei mai dori sa existe zile ploioase ca sa poti continua cartea.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.