Ce nu stiu femeile despre barbati

Barbatii au multe lucruri pe care le ascund femeilor. Ei vor sa evite o cearta si de aceea invoca anumite motive pentru a nu spune adevarul despre anumite lucruri. Mai mult, barbatii recurg la minciuni pentru a-si proteja imaginea in fata celorlalti. Pentru ei este foarte important ceea ce afiseaza, iar daca le vei lasa impresia ca te-a dezamagit, va face tot posibilul sa iti schimbe parerea.

In primul rand, barbatii nu se vor pierde niciodata in amanunte, asa cum o fac femeile. Ei nu isi vor povesti viata decat atunci cand simt o legatura puternica cu partenera. Chiar daca ai impresia ca iubitul tau nu ti-a povestit prea multe despre el, sa nu te grabesti sa tragi concluzii cum ca nu are incredere in tine. Nici un barbat nu se plange sau nu se confeseaza in totalitate unei femei. El iti va crea un foarte mic rezumat a lucrurilor care s-au petrecut in viata lui, si tu va trebuia sa tragi cele mai bune concluzii. Chiar daca ti se va parea ca iubitul tau iti poveste tot, sa nu te surprinda ca va omite numite detalii. Ei nu vor povesti niciodata in profunzimea intamplarilor, asa cum o fac femeile.

Un lucru important pe care femeile nu il cunoasc despre barbati, este acela ca nu ii va place niciodata sa gateasca sau sa faca curatenie. Sigur, nu excludem faptul ca partenerul tau face curatenie sau gateste alaturi de tine, insa nu va face niciodata acest lucru singur. Chiar daca iti face o surpriza si vrea sa te surprinda, si iti va spune ca a facut totul din placere su cu mult drag, nu ar trebui sa-l crezi. Nici un barbat nu face lucrurile gospodaresti de placere atunci cand este singur. Nu te lasa pacalita de ceea ce iti spune barbatul. Niciodata un barbat nu isi va dori sa faca treburile femeiesti de unul singur.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.