Afla care sunt lucrurile pe care nu trebuie sa le vorbesti in fata sefului tau

La serviciu intampinam tot felul de probleme in fiecare zi. In fiecare zi ne confruntam cu tot felul de lucruri noi care ne pot afecta foarte mult. De asemenea, stim ca exista foarte multi oameni care si-ar dori sa le fie mult mai bine si mai usor la serviciu. Pentru aceste lucruri trebuie sa apelati la anumite lucruri sau sa renuntati la anumite obiceiuri proaste care va pot pune in pericol locul de munca. Iata ce nu trebuie sa s[ui niciodata la serviciu:

Daca ii vei spune sefului tau ca ai o problema pe care nu ai cum sa o rezolvi pentru ca este absolut imposibil de rezolvat,  atunci este foarte sigur ca seful tau sa nu accepte aceste lucruri.

Nu trebuie sa ii spui niciodata sefului tau ca nu vrei sau ca nu poti face un lucru. Acest tip de gandire este defavorizat de catre sefi, in general. Este foarte important sa nu folosesti aceasta sintagma: “Nu pot sa fac asta. E imposibil”.

Apoi, trebuie sa faci astfel incat sa nu ii defavorizezi firma. Adica, daca in pragul Craciunului ati primit toti cateva zile libere insa nu s-a actionat chiar asa cum trebuia sa se actioneze si aveti mai putine zile libere decat altii nu trebuie sa va revoltati sau sa va aratati nemultumiti.

Foarte multi oameni fac aceasta greseala atunci cand sunt anagajatii ueni companii. Ei sunt tentati sa spuna ca nu sunt multumiti de serviciile sau lucrurile care i se ofera. Din acest motiv, multi angajati au de suferit.  Sefii tai se vor simti jigniti daca vei fi mereu nemultumit si nu iti va placea nimic, niciodata.

De asemenea, trebuie sa aveti grija si sa nu va refuzati seful atunci cand va roaga ceva. Doar asa veti mentine o relatie stransa cu seful de la serviciu.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.