Cei mai cunoscuti gangsteri din USA

Gangsters

Acestia sunt infractorii supremi. Traiau vieti de regi si aveau legi care erau puse in aplicare prin metode care mai de care mai ciudate. Acestea faceau mai multi bani decat iti poti imagina si ii cheltuiau pe diverse luxuri si petreceri. De asemenea si cruzimea lor era legendara. Toata lumea, de la politisti la judecatori chiar si presedintii ajungeau sa fie la mana lor. Acestia sunt cei mai mari gangsteri pe care i-a vazut America:

Frank Costello

Sub numele lui adevarat Francesco Castiglia, acesta s-a nascut in anul 1891, Frank Costello a devenit porecla lui si a fost data de Prim Ministrul Underworld. Fiind un membru al Harlem Mafia, acesta devenit mai tarziu un adevarat conducator si a contiunuat activitati criminale alaturi de Lucky Luciano si Meyer Lansky. Dupa ce Luciano a fost trimis la inchisoare in anul 1936 acesta a preluat postul ocupat de acesta si a dus crimele la un alt nivel. Desi politia era mereu pe urmele sale acesta stia mereu cum sa isi ascunda urmele. Acesta a murit in anul 1973 la varsta de 82 de ani.

George Clarence

Acesta este cel mai mare de temut gangster pe langa Capone. George Clarence a fost poreclit Bugsy de politie si de public pentru ca era pur si simplu dement. Acesta era sadic si era obsedat de violenta. Era cunoscut pentru faptul ca iesea cu pistolul in public si incepea sa ii ucida la pura intamplare crezandu-i rivali din lumea mafiei. Acesta era cel mai mare rival al lui Capone. Bugsy l-a capturat pe bodyguardul lui Capone, l-a castrat la ars cu tigara si i-a trimis ramasitile lui Capone. Atat era de sadic acest om. De asemenea si-a ucis cel mai bun prieten Pasquialion Lolordo. Desi Capone a incercat sa il ucida de numeroase ori, acesta a scapat mai mereu prin noroc pur. In anul 1930 acesta a pierdut mult din puterea sa fiindu-i indepartata imunitatea si a fost arestat de foarte multe ori.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.