Cel mai ieftin telefon cu Windows disponibil de luna viitoare

lumia-530

Noul mobil cu Windows Phone va costa in jur de 85 de euro si va fi disponibil incepand de luna viitoare.

Cei de la Microsoft Devices au anuntat cel mai ieftin telefon cu Windows Phone 8.1. Lumia 530 este succesorul faimosului 520 si va fi disponibil pe piata europeana incepand cu luna august. Noul gadget detine un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 200, la 1,2 GHz, o memorie RAM de 512 MB, un display ce masoara 4 inci, cu o rezolutie modesta de 854×480 si o camera foto de 5 megapixeli. Spatiul intern de stocare este de 4 GB si poate fi extins pana la 128 GB, cu ajutorul unui card microSD. Viitorii utilizatori pot stoca fisierele si in cei 15 GB oferiti cadou in cloud prin intermediul serviciul OneDrive.

Noul Lumia 530 se aseamana la specificatii cu predecesorul sau destul de mult. In ceea ce priveste GPU-ul (Adreno 302 –  Adreno 305) se poate constata ca este cu putin mai slab fata de predecesorul sau. Spatiul intern de stocare este de 4 GB, si nu de 8, iar rezolutia de filmare a camerei video este putin mai slabuta.

Windows Phone 8.1 ofera notificari de la Action Center si tastatura Word Flow, dar si integrare continua cu Microsoft Office si Skype. Lumia 530 are o autonomie in conversatii 2G de aproximativ 13 ore, oferita de bateria de 1430 mAh, in timp ce pentru playback video aceasta ajunge pana la 5h30. Noul telefon va fi disponibil pe piata in versiunea cu o singura cartela sau dual-SIM si nu va fi compatibil cu standardul 4G.

Vicepresedintele Microsoft Devices, Jo Harlow, spune despre acest nou produs ca reprezinta angajamentul companiei de a produce smartphone-uri la un pret accesibil tuturor, ceea ce va duce la o mai buna cunoastere a produselor de top ale Microsoft de catre clienti.

Desi cei de la Microsoft nu au anuntat oficial niciun pret, acestia estimeaza ca noul telefon Lumia 530 va costa in jur de 85 de euro, inainte de taxe si subventii.

admin

View more posts from this author
One thought on “Cel mai ieftin telefon cu Windows disponibil de luna viitoare

Leave a Reply

Your email address will not be published.