Cum aplanezi conflictele cu socrii

Se intampla deseori ca oamenii sa intampine probleme atunci cand vine vorba despre socrii.  este destul de greu sa reusim sa mentinem o legatura cat de cat buna cu socrii mai ales in momentul in care suntem casatoriti si locuim sub acelasi acoperis.

Daca vom intreba oamenii ne vor zice cu totii ca nu este deloc comoda sa locuiesti sub acelasi acoperis cu socrii. Ei bine, ceea ce este cu adevsrat important este ca oricine are nevoie de intimitate, mai ales tinerii care se afla la inceput de drum si care abia s-au casatorit.

Sigur ca locuirea sub acelasi acoperis cu printii unuia dintre soti nu  este deloc un lucru simplu si tocmai din aces motiv trebuie sa facem astfel incat incat sa mentinem legaturi cat mai civilizate. De asemenea, locuirea cu parintii unuia dintre parteneri poate fi un adevarat avanta pentru ca astfel puteti beneficia de ajutorul lor, indiferent ca vorbim din punct de vedere financiar sau din punct de vedere al sprijinului emotional.

Totusi, problema care intervine la un moment dat este faptul ca unul dintre parinti este gelos pe partenerul de viata al copilului sau. Ei bine, acest lucru poate transforma reltiile in adevarate probleme. In cazul fetelor, parintii pot sa vada in barbatul cu care s-a casatorit un tanar lenes, cauia nu ii place munc, care nu stie sa repare lucrurile de prin casa si alte lucruri.

In cazul baietilor, mamele se simt ca sunt pe locul al doilea si din acest motiv nu va fi niciodata atasata de nora. Aceste tipuri de mame vor incepe sa compare mereu nora cu alte persone, punand-o in defavoare pe nora. Totusi, aceste situatii pot fi atenuate insa pentru acest lucru este foarte important sa incerci sa eviti locuirea impreuna cu parintii.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.