Cum sa faci decapajul acasa

Foarte multe femei isi doresc sa arate foarte bine si recurg la diferite metode pentru a arata cat mai bine. Decapajul este o metoda prin care foarte multe femei reusesc sa devina blonde sau sa aiba o culoare mai deschisa a parului. In momentul in care vrem sa ne deschidem parul la culoare cu cateva tonuri trebuie sa avem grija ca acest proces sa nu fie unul prea dur pentru par.

Decapajul este procesul de deschidere a culorii parului cu cateva tonuri, fara a agresa firul de par asa cum se intampla in cazul decolorarii profunde. Produsele folosite au o concentratie mai mica decat decolorantul clasic, asa ca este posibil sa fie nevoie de mai multe etape de indepartare a vopselei nedorite pentru a se ajunge la culoarea luminoasa mult ravnita. Te tenteaza si pe tine sa incerci acest procedeu? Atunci, noi iti vom spune cateva lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa te avanti in lumea blondului suprem, obtinut fara a merge la un salon de infrumusetare!

Decapajul este o metoda mai putin agresiva de indepartare a vopselei de par nedorite. Chiar daca pe piata exista o multime de produse care te pot ajuta sa obtii rezultatul dorit, aceasta nu inseamna ca podoaba capilara nu iti va fi afectata in niciun fel (fizic sau estetic). Daca apelezi la sfatul si la serviciile unor specialisti, sansele de reusita vor creste considerabil, mai ales daca, initial, ai fost bruneta sau ai avut parul o nuanta de roscat si acum iti doresti sa fii blonda.

Trebuie sa facem astfel incat sa avem grija de par pentru ca acestea sa nu fie prea dure. Daca vom avea grija de ele vom reusi sa ne deschidem parul si sa obtinem nuanta dorita fara sa mai fie nevoie de diferite metode drastice.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.