Cum sa uiti de o zi neplacuta

All ok

Nu poti avea doar zile perfecte in care totul merge cum ti-ai propus si conform planului. Unele zile au planuri proprii care nu au nici o legatura cu ideile proprii. Te poti gasi la costul si cravata in momentul in care o ploaie serioasa decide sa te faca leoarca, de parca te-ai arunca intr-o piscina, cu costum cu tot.

Pentru a trece mai usor peste acele zile neplacute ar fi indicat sa faci o serie de activitati simple. La urma urmei sunt lucruri mici care te fac bucuros in viata.

Un dus rece/cald

Fie ca e vara, fie ca e iarna, un dus te va relaxa mereu. Un dus rece pe timp de vara iti va revigora simturile si te vei simti mult mai bine dispus. Vei trece mult mai usor peste un moment neprielnic. Pe timp de iarna efectul este acelasi. Te vei simti relaxat si vei putea reflecta asupra actiunilor care au dus la evenimentele mai putin placute.

Uita

Cea mai buna metoda prin care poti uita de ceva anume, e simpla. Pur si simplu uita de ea. Incearca sa faci altceva si sa nu iti mai amitesti de ea. E important sa uiti de lucrurile care nu fac decat sa te intristeze si sa mergi mai departe.

Rezolva problema

Daca e o zi in care ai intampinat o problema de care nu poti trece sau uita va trebui sa o confrunti si sa gasesti o solutie pentru aceasta. Daca vei fugi mereu de aceasta problema, cu siguranta ca se va intoarce. Chiar daca vei uita la un moment dat, sunt mari sansele ca aceasta sa se intoarca daca nu a fost rezolvata la momentul oportun. De aceea nu ezita sa confrunti lucrurile care te supara si care iti fac zilele neplacute.

 

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.