De ce suntem obositi

Tuturor ni se intampla sa intindem prea mult corzile si sa muncim multe peste masura. Se intampla tuturor acest lucru dar mai ales oboseala care este un simptom foarte frecvent intalnit in randul oamenilor.

Ne-am obisnuit sa facem tot felul de lucruri pentru a avea cat mai multe bunuri materiale si am uitat sa ne mai menajam, sa avem grija de noi si de sanatatea noastra. Nu mai stim sa punem pret pe sanatate si nu mai suntem constienti ca fara sanatate nu am putea sa facem alte lucruri.

Oboseala este foarte intalnita in randul oamenilor si le afecteaza destul de mult santatea si activitatile. De cate ori nu ne-am trezit dimineata cu gandul ca ne-am saturat sa ne trezim si ca ne dorim sa dormim mai mult? Sigur ca ni se intampla tuturor insa exista cateva lucruri de care trebuie sa tinem cont daca ne dorim sa nu fim obositi:

Somn suficient

Este posibil ca pana acum sa nu fi avut timp decat 3-4 ore pe noapte sa te odihnesti si ti s-a parut ca nu erai chiar atat de obosit. Ei bine, trebuie sa stii ca orele pierdute de somn nu se pot recupera si nu vei putea sa recuperezi orele de somn pe care le-ai pierdut deja.

Incearca sa lasi toate lucrurile, sa le prioritizezi si sa faci astfel incat sa nu te aglomerezi si sa nu iti deranjezi programul de somn. Astfel, ai grija la somn deoarece este foarte important.

Alimentatie nepotrivita

Sigur ca trebuie sa fii constient ca alimentatia este foarte importanta si in acest caz. Alimentatie este esentiala in orice caz, indiferent despre ce vorim. De regula, dcaa avem o alimentatie corespunzatoare cu siguranta ne vom simti mai bine.

Principalul sfat este sa nu sariti niciodata peste masa de dimineata deoarece este foarte importanta. Ai grija sa fie cat mai consistenta si mai hranitoare daca iti doresti sa nu obosesti prea repede.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.