Depaseste neincrederea in partenerul tau

Se intampla de foarte multe ori sa nu ne dam seama insa relatia noastra sa nu mai functioneze nici pe departe la fel cum functiona si pana acum. Este normal ca la inceputul relatiei, totul sa functioneze foarte bine, sa va intelegeti foarte bine si la un moment dat sa inceapa discutiile intre voi.

Este normal sa existe intre voi discutii in contradictoriu.Totusi, ceea ce ramane cu adevarat important este faptul ca trebuie sa existe respect si incredere. Acestea sunt lucrurile care stau la baz unei relatii frumoase si de durata.

Totusi, daca nu mai ai incredere in partenerul tau trebuie sa te gandesti foarte bine si sa depistezi cauza care te face sa nu ai incredere in partenerul tau. Gandeste-te foarte bine care sunt lucrurile care te fac sa nu ai incredere in partenerul tau.

Acest lucru se intampla de regula fie din cauza lui, fie din cauza ta. Este momentul sa iti dai seama care sunt lucrurile care te fac sa nu ai incredere in partenerul tau.

Gaseste raspunsul intrebarii: “Care este cauza pentru care nu mai ai incredere in el?”. Trebuie sa gasesti rapsunsul acestei intrebari. In cazul in care te-a mintit sau te-a inselat este normal sa nu mai poti avea incredere in copil. Acum trebuie sa te gandesti daca poti trai mereu cu un om care ti-a gresit, sa ierti si sa o iei de la capat sau daca ii vei reprosa intreaga viata greseala pe care a facut-o. Totusi, nici sa ii reprosezi mereu nu este o solutie si nu asigura intelegerea intre voi. Trebuie sa te gandesti daca vrei sa ierti si daca crezi este posibil sa treci peste situatia creata.

 

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.