Esti o persoana cicalitoare? Iata ce risti facand acest lucru!

Se intampla de foarte multe ori ca in momentul in care intrebam barbatii ce parere au despre femei, acestia sa spuna ca femeile sunt foarte cicalitoare. Nu ne dam seama insa suntem de cele mai multe cicalitoare. Ajungem sa facem lucruri care ne deterioreaza relatia de cuplu, fara sa ne dam seama. Ei bine, aceste iesiri comportamentale duc la deteriorarea relatiei cu cei din jurul nostru. Totusi, se pare ca oamenilor carora le pasa foarte tare sunt mai implicati emotional si ajung sa fie niste persoane cu adevarat cicalitoare.

Cei mai multi oameni folosesc pentru a spune ca oamenii sunt cicalitori, faptul ca sunt pisalogi. In momentul in care suntem pisalogi cu persoanele pe care le iubim cel mai mult, se intampla sa avem un efect distructiv asupra comportamentelor oamenilor din jurul nostru.

Specialistii spun ca pisalogeala nu duce niciodata la un lucru prea bun. In momentul in care oamenii incep sa repete un lucru de foarte multe ori, in scopul de corectare a obiceiurilor celor din jur, cu siguranta acest lucru nu va fi atat de placut, iar cele doua persoane vor incepe sa se certe din motive mult prea neserioase. La inceputul aplicarii ei, cicaleala pare sa dea rezultate foarte bune pentru ca poate sa ii corecteze pe cei din jurul nostru insa rezultatele sunt de foarte scurta durata. O persoana devine foarte pisaloaga in momentul in care vrea sa convinga pe cineva sa faca ceva. Aceasta pisalogeala nu functioneaza din cauza ca victimei i se atrage atentia asupra unui lucru care face o persoana sa se simta prost. In momentul in care o sotie ii reproseaza partenerului ca ajunge prea tarziu acasa, nu va face decat sa adanceasca problema iar discutiile nu se vor termina aici in mod sigur.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.