Fă-ți viața mai ușoară cu platforma Stailer

Stailer

Căror persoane nu le place să se răsfețe la un salon de beauty măcar odată pe săptămână? Cui nu îi place să arate bine de fiecare dată? Chiar și atunci când trebuie doar să ieși până la magazinul de la colț, pentru că cine știe cu cine te întâlnești, poate chiar cu alesul/aleasa vieții tale.

Nu contează unde, când și cu cine te întâlnești până la urmă, important este că avem doar o viață, ca trebuie trăită cât mai frumos, nu doar la interior, cât și la exterior.

Sunt foarte multe persoane care își fac un abonament săptămânal la un salon doar pentru a se spăla pe cap. Nu contează atât de mult spălatul în sine, cât faptul că pentru 20 de minute, te simți răsfățat de niște mâini profesioniste.

Se spune că saloanele de beauty sunt o adevărată terapie pentru femei. Atât timp cât ai parte de un răsfăț ca la carte, de servicii calitative și de niște momente în care ai poate șansa să legi niște prietenii, automat vei ieși de pe ușa salonului mult mai încrezătoare și binedispusă.

Și cum industria de hair and beauty a fost dintotdeauna o oază de relaxare pentru majoritatea persoanelor, iată că vine pe piață cu ceva nou și revoluționar și anume cu platforma Stailer.

Stailer, la îndemâna oricui

Stailer este o platformă online care gaseste mai usor un coafor in Iasi sau din alt oraș, în locul tău. Mai exact, poți să uiți de metoda clasică de a da telefoane de la un salon la altul pentru a găsi un scaun liber și pentru tine. Stailer are grijă să îți găsească unele dintre cele mai calitative saloane din orașul tău, la câteva click-uri distanță.

Vrei să îți rezervi chiar azi un loc la un salon de beauty? Ai mai mult timp liber și îți dorești o schimbare de look, dar și o manichiură nouă? Atunci intră pe stailer.ro, selectează ce serviciu îți dorești și programează-te chiar azi.

Este la îndemâna oricui pentru că nu se adresează doar femeilor, ci și bărbaților. Și ei merg la saloane de beauty pentru anumite servicii, în special pentru a se tunde sau a-și aranja barba. Cu Stailer, acum totul este mai simplu și mai rapid. Nici măcar nu este nevoie de un cont special pentru a utiliza platforma.

Câștigă timp prețios cu Stailer

Pentru cei care au o agendă mai încărcată, un cont pe Stailer este mult mai eficient. Intri în agenda virtuală și îți setezi programarea, iar Stailer îți va trimite remindere pentru ca tu să nu uiți să mergi la salon. Plus că este o platformă 100% gratuită, deci o poți utiliza ori de câte ori dorești fără a fi condiționat de ceva anume. Pe Stailer găsești servicii de infrumusetare la saloane diverse, unele dintre cele mai căutate saloane de beauty.

Partea bună a platformei Stailer este că îți eficientizează foarte mult timpul. Nu mai ești nevoit să suni ore întregi pentru un loc la un salon, îl poți găsi în mai puțin de 5 minute online.

Cu Stailer, acum totul este mai simplu și mai eficient. Găsește-ți stilistul preferat din orașul tău cu Stailer.

Date de contact: support@stailer.ro

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *