Femei irezistibile in ochii barbatilor

Femeile ar face de mylte ori chiar si lucruri supranaturale pentru a ramane in inima barbatilor sau pentru a atrage atentia. Ce trebuie sa faca o femeie pentru a-si condimenta viata sexuala?

Stim ca dupa o perioada de timp, sentimentele incep sa se mai raceasca si sexul nu mai este atat e des si de placut ca la inceputul relatiei. Sexul este unul dintre cei mai principali factori care pot sa influenteze o relatie sau o casnicie. In cazul in care relatia nu functioneaza in acest punct de vedere incepem sa ne punem anumite semne de intrebare.

Iata cum ar trebuie sa fim daca ne dorim ca pasiunea sa se pastreze mult timp de acum inainte:

In primul rand, danseaza. Iubitului tau ii va placea foarte mult sa te vada dansand fie in fata lui, fie cu el. Dansul are o doza foarte mare sex appeal si din acest motiv ii atrage pe barbati.

Exercitiile sunt cheia succesului daca vrei un corp frumos. Chiar daca sunteti suficient de slaba incat sa nu mai aveti nevoie, sportul este esential pentru oricine. Este necesar si trebuie sa faceti sport pentru a avea o viata sexuala activa si frumoasa. Studiile au demonstrat ca persoanele care fac sport sunt mult mai atrase sexual decat persoanele care nu fac sport. In plus, sportul te va face mai flexibila si astfel iti vei mari performantele.

De asemenea, trebuie s aiti explorezi propria sexualitate si sa iti stimulezi punctele sensibile pana cand ai sa stii tot ce trebuie sa faca partenerul tau ca sa te satisfaca. Simplul fapt ca ii vei da ordine va face ca partenerul tau sa stie exact ceea ce are de facut si va excitat la maximum. Arata-i partenerului tau ce iti place si pune-l sa iti fac tot ceea ce vrei tu.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.