Fii fashion fara sa cheltui foarte multi bani

Toate femeile isi doresc sa arate foarte bine si sa fie mereu in centru atentiei. Putine dintre ele isi permit sa dea foarte multi bani pe haine pentru a fi in pas cu moda. Si bineinteles, moda se schimb foarte repede iar garderoba unei femei trebuie a fie reinoita foarte des. Si ce face o femeie care nu are suficienti bani sa isi cumpere haine insa doreste sa fie in trend si o adevarata fashionista? Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa te imbraci foarte bine fara sa cheltuiesti foarte multi bani:

Ai putea, de exemplu sa mai faci schimb cu bunele tale prietene. Imprumuta-ti-va haine de la una la cealalta si astfel veti avea garderoba mereu schimbata si nu vei purta mereu aceleasi haine.

Secod-handul este din nou o oportunitate. Poti sa gasesti haine super frumoasa, care sa ti se potriveasca foarte bine la preturi foarte mici. De asemenea, este foarte posibil sa nu iti cumperi doar haine second-hand pentru ca multe dintre ele sunt noi si chiar cu eticheta. Mai mult, poti da peste haine creatii ale unor designeri si sa le achizitionezi la jumatate de pret sau chiar mai mici.

Daca nu ai posibilitate sa iti cumperi foarte multe haine care sa fie in trend investeste in accesorii. Accesoriile pot schimba o tinuta in mod radical daca stii cum sa le porti. In plus, hainele vor arata foarte bine daca stii sa le potrivesti tinutei. Fa un obicei din a-ti cumpara bijuterii atunci cand iti cumperi haine.

Trebuie sa vanezi foarte mult reducerile. Achizitioneaza-ti hainele la sfarsitul sezonului. De exemplu iti poti cumpara cizmulitele pe care ti le-ai dorit intreaga iarna, primavara. Ai grija ce iti alegi ca sa nu fie ceva demodat ce nu poate fi purtat in urmatoul sezon.

Nu cumparati tot timpul din acelasi magazin. Daca v-ati obisnuit sa va cumparati haine de la acelasi magazin ptc numai acolo va gasiti ce va place, ar fi bine sa nu mai faceti acest lucru.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.