Foloseste placa fara sa iti arzi parul!

Femeile nu sunt niciodata multumite de felul in care arata. Se gaseste mereu cate ceva care sa nu o multumeasca, si iti recunoaste sau nu nemultumirea. Un lucru e cert : femeile slabe vor sa se mai implineasca, femeile cu forme vor sa fie slabe, daca au parul drept il vor cret, daca il au cret il vor drept.

In ultimul timp, femeile folosesc foarte mult placa de par. Exista femei care o folosesc zilnic si risca sa isi degradeze parul. Cand vad cat de bine li se asaza suvitele de par dupa ce utilizeaza placa de par, femeile sunt tentate sa o foloseasca aproape dupa fiecare baie. Parul trebuie protejat de caldura si se procedeele prin care trece in momentele indreptarii. Iata ce ar trebui sa faci daca folosesti excesiv placa de par, pentru a evita distrugerea parului.

Trebuie sa iti achizitionezi o placa de par cat mai calitativa. Nu te uita la banii pe care ii cheltuiesti, atata timp cat este vorba despre parul tau. O placa de par nu costa chiar o avere si nu o achizitionezi in fiecare zi. Foloseste un aparat cu temperatura reglabila pentru a putea avea control asupra temperaturii. Trebuie sa stii ca cu cat firul tau de par este mai subtire cu atat temperatura pe care o folosesti trebuie sa fie cat mai scazuta.

Fiindca placile de par sunt foarte folosite, exista si o mare varietate de produse de protectie. Nu ezita sa folosesti produse pe baza de silicon, sub forma de spray sau sub forma de balsam. Foloseste si sampon profesional cu protectie impotriva expunerii la temperaturi ridicate.

Fii atenta la cat de mult tii aparatul pe parul tau. Nu trebuie sa tii pe o suvita mai mult de 3-4 secunde. Astfel, vei avea un par stralucitor. Nu folosi aparatul de doua ori pe aceeasi suvita cu scopul de a-l indrepta mai bine. Rezultatul va fi dezastruos in timp si iti va ataca firul de par.

 

admin

View more posts from this author
One thought on “Foloseste placa fara sa iti arzi parul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *