Gandirea femeilor de 30 de ani

Tot timpul s-a discutat despre aceasta  intuitie feminina pe care o poseda femeile. Foarte multi dintre barbati se intreaba daca aceste lucruri sunt cu adevart adevarate deoarece le vine greu sa creada ca o femeie poate sa stie un anumit lucru fara sa aiba indicii asupra lui.

Am ales sa incep cu intuitia feminina pentru ca pe langa aceasta, o femeie experimentata se cunoaste de la distanta. Vorbesc despre experienta de viata, si despre inteligenta unei femei. Iata ce ar trebui sa stie o femeie inteligenta la varsta de 30 de ani:

In primul rand, va sti ca daca se termina o relatie nu inseamna ca e vina unei persoane. Destramarea unei relatii nu este, mereu, vina cuiva si nu implica mereu respingerea femeii de catre barbat. Deseori, relatiile se destrama din simplul motiv ca partenerul nu era, de fapt, cel potrivit.

Apoi, se va intelege ca nimeni nu poate avea orice. Indiferent cat de bine ne-am simti pe un anumit plac se va intampla ca pe un anumit domeniu sa nu functioneze bine. Nimic nu este perfect. Nimeni nu poate avea totul, deficiente existand intotdeauna in cel putin un capitol al vietii. Secretul multumirii consta in eforturile depuse pentru valorifica tot ceea ce ai.

Bunul simt si compasiunea nu trebuie sa se termine odata cu relatia. Un om bun nu se schimba doar pentru ca din “actual” a devenit “fost”, iar mentinerea respectului fata de fostul partener este un excelent indicator al unui caracter maret.

Actiunile de azi influenteaza in mod direct evenimentele de maine. Problemele aparute in viata sunt, de cele mai multe ori, favorizate de ceea ce facem noi, bine sau rau. Pasiunea nebuneasca nu dureaza, de regula, mult. Asa de repede cum se aprinde, la fel de repede se si stinge.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.