Gesturi pentru despartire

Nu cred ca exista vreo persoana care sa nu stie ce presupune o cearta in cuplu. De cele mai multe ori, unul dintre parteneri, cel care a provocat ruptura nu isi mai doreste iar celalalt isi mai doreste sa continue relatia macar putin. Sigur ca exista cupluri in care ambii parteneri isi doresc sa termine pentru ca este lesne de inteles ca nu duce spre mai bine.

Totusi, in momentul in care aveati o relatie frumoasa insa s-a intamplat ceva sau ati gresit cu ceva, este posibil sa nu stiti cum trebuie sa procedati. Pentru aceste persoane, iata cateva sfaturi:

In primul rand, in momentul in care v-ati certat cu iubita sau cu iubitul si vreti numaidecat sa o imbunati sau sa il imbunati trebuie sa apelati la diferite trucuri care va vor ajuta. De exemplu, o cina romantica poate fi o solutie minunata. Tot ce trebuie sa faceti este sa pregatiti o cina romantica. Oricum, efortul va fi apreciat si veti reusi sa ajungeti din nou la inima persoanei iubite. Puteti sa apelati la tot felul de trucuri precum niste lumanari parfumate.

Trebuie sa arati ca iti pasa de acest lucru. Daca vrei sa te impaci cu partenerul sau cu partenera ar trebui sa faci astfel incat sa ii arati ca iti doresti sa va impacati si  ca iti doresti relatia. Incearca sa faci astfel incat sa ii arati ca iti doresti sa va impacati si ca esti in stare de orice pentru a va impaca. Poti sa incerci sa ii arati faptul ca iti pasa pur si simplu de ea.

O alta idee frumoasa este o cina romantica. Daca va doriti sa va impacati cu partenerul sau cu partenera trebuie sa organizezi o cina romantica cu lumanari parfumate sau cu diferite lucruri de genul acesta.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.