Greseli de stil pe care le faci iarna

Suntem in sezonul rece si observam ca nu este deloc usor sa reusim sa trecem de aceasta perioada. Femeile isi doresc sa fie frumoase, indiferent de locul in care se afla sau indiferent unde merg, drept dovada este faptul ca femeile sunt cochete pe straa, indiferent unde merg sau indiferent de anotimpul de afara.

Exista cateva mituri in care femeile cred foarte mult si care trebuie sa fie demontate. In cazul in care nu stii pur si simplu ce ar trebui sa faci pentru a evita diferite greselide frumusete, iata cateva sfaturi:

In primul rand, multe dintre femei cred ca daca vor folosi o crema grasa, pielea va fi hidratata intr-un mod intens si astfel va fi protejata impotriva frigurilor. Ei bine, este adevarat ca pielea are nevoie de o ingrijire specifica in aceasta perioada insa nu putem sa spunem ca o crema grasa va face sa aveti tenul mai frumos sau mai sanatos. Crema grasa contine o suprdoza de lipide si nu permite indepartarea celulelor moarte. Acestea raman pe ten iar sub crema tenul ramane fara stralucire si cu aspect foarte obosit. Asadar, expertii si specialistii recomanda folosirea serurilor deoarece acestea au textura usoara si ingrediente super concentrate care ajuta la o absortie imediata.

De asemenea, un alt lucru in care femeile cred este faptul ca balsamul ajuta impotriva deshidratarii buzelor. Din aceste motive exista foarte multe femei care se dau cu foarte mlt balsam de buze cu scopul de a le hidrata. Totusi, ingredientele si uleiurile minerale creaza o pelicula artificala pe buze si astfel transmit buzelor o lipsa de lipede. Buzele tale nu vor mai secreta lipide iar acest lucru iti va face ca buzele sa iti crape tot mai tare. Balsamurile de buze pot fi si benefice insa aici facem referire doar la cele cu uleiuri naturale, cu unt de cacao sau cu shea.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.