Iata ce beneficii uimitoare are uleiul de masline

Se intampla de foarte multe ori sa nu realizam care sunt multiplele avantaje oferite de diferite produse naturale. De fapt, exista foarte multe legende pentru care diferite produse naturale sunt extrem de bune atata pentru sanatate cat si pentru frumusete.

Femeile cheltuie foarte multi bani pe produsele cosmetice, asteptand diferite rezultate, care uneori intarzie sa apara si alteori nu apar deloc. Totusi, oricine are in casa ulei de masline. Din acest motiv, trebuie sa stiti neaparat care sunt beneficiile acestui lichid de aur. Iata lucrurile pe care nu le stiai despre uleiul de masline:

In primul rand, uleiul de masline reduce riscul de accident vascular cerebral. De asemenea, uleiul de masline contine acid oleic care ajuta forte mult la imbunatatirea circulatiei sangelui in creier, efectele sale putandu-se observa mai ales in cazul  persoanelor varstnice care au o dieta bogata in consumul cu ilei de masline.

De asemenea, acneea poate fi vindecata sau redusa tot prin intermediul uleiului de maslin. Trebuie sa faci un scrub care sa vindeze sau sa reduca semnificativ acneea sau punctele negre.

In plus, uleiul de masline lupta impotriva cancerului la san. Acesta contine fitochimicale iar acestea lupta impotriva celulelor canceroase. Trebuie sa il folositi atat in mediul intern cat si in mediul extern. Mai mult, uleiul de masline imbunatateste semnificativ memoria. exista diferite cercetari care au demonstrat faptul ca uleiul de masline sa previna sau poate ajuta in cazul pierderilor de memorie care insotesc si boala Alzheimer.

Poate fi si un foarte bun supliment de vitamine. Trebuie sa iei doua linguri de ulei de masline zilnic si vei avea o piele foarte frumoasa, stralucitoare si extrem de sanatoasa. De asemenea, in cazul parului, uleiul de masline poate face minuni fiind foa

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.