Imaturitatea la barbati

Daca vom intreba vreodata o femeie ce parere are despre maturitatea barbatilor, cu siguranta va spune ca barbatii sunt foarte imaturi si ca de cele mai multe ori ei au nevoie de un impuls pentru a se trezi la realitate.

De regula, intre baieti si mame exista o legatura foarte stransa asa cum probabil ca stiati si ati observat deja. De foarte multe ori, barbatii sunt cei care sunt extrem de rasfatati de catre mamele lor si pentru aceasta ei simt sa fie la fel de rasfatati de catre femeile de langa ei.

De foarte multe ori, femeile isi sacaie foarte mult barbatii ca sa faca anumite lucruri pe care le vor ele. Sacaiala, repetatul unui anumit lucru, a unei indicatii de cine stie cate ori arata, in mod clar, ca femeia care o face nu se asteapta ca partenerul ei sa tina minte acel lucru si sa il realizeze. Desi in unele cazuri trebuie repetata o indicatie pentru ca partenerul sa o tina minta, fiind vorba de regula de ceva foarte important, precis, de cele mai multe ori sacaiala femeii in relatie capata proportii exagerate. Sacaiala zilnica arata faptul ca femeia nu-l considera deloc responsabil pe iubitul ei, iar lipsa de incredere fata de partener duce deseori la scaderea stimei de sine in randul barbatilor aflati in aceasta situatie. Nu-i de mirare ca sacaiala este o cauza des intalnita a despartilor.

Este foarte important sa nu va sacaiti partenerul si sa nu va comportati ca si cum ati fi mama lui deoarece acetsa nu va renunta niviodata la comportamentul de copil. Asadar, barbatul trebuie sa fie barbat, sa aiba un cuvant de spus in ceea ce se intampla intre voi si sa fiti cat mai apropiati.

Nu te transforma in mama pentru ca iubitul tau are nvoie d eo iubita si nicidecum de o mama.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.