Inca se mai gandeste la fosta

Observi cum acutalul tau iubit aduce mereu in discutie fosta relatie. Te gandesti, pentru ca nu stii exact daca el a uitat-o sau daca isi doreste cu tine doar o relatie pasagera. Sigura, nu poti continua o relatie in care se aduce mereu vorba despre fosta iubita pentru ca ea facea anumite lucruri, iar tu nu le faci. Iata cateva detalii care il vor da de gol:

Daca vorbeste tot timpul despre ea, o aduce in discutii si are grija sa aminteasca tot timpul ca ea facea anumite lucruri pe care tu nu vrei sau nu stii sa le faci, ar trebui sa iti pui un semn de intrebare. De asemenea, in cazul in care observi ca comunica destul de des si nu doar amical asa cum iti spune el, trebuie sa te gandesti foarte bine. Este normal sa mai comunice dupa ce au avut o relatie si s-au iubit, insa nu este normal ca acest lucru sa se intample  in mod frecvent. Iar daca se intampla inseamna ca mai au lucruri de clarificat si ca mai exista sentimente.

Daca observi ca este foarte gelos pe actualul ei iubit si ii gaseste numeroase defecte, trebuie de asemenea, sa iti pui un semn de intrebare. Daca relatia s-a incheiat si nu mai exista sentimente ar trebui sa nu ii pese, ba dimpotriva sa ii doreasca binele.

Un alt gest care il tradeaza este faptul ca actualul tau iubit o spioneaza pe facebook, si ii urmareste toate activitatile. Nu este normal sa se mai intample acest lucru daca totul s-a incheiat. Daca partenerul tau este atent la toate detaliile in ceea ce o priveste inseamna ca lucrurile nu s-au terminat inca pentru el.

De asemenea, daca observi ca actioneaza prompt la toate chemarile ei, trebuie sa te gandesti. In momentul in care este dispus sa lase totul pentru a o ajuta, trebuie sa reactionezi.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.