Ingrijire si greseli de frumusete

Mai este foarte putina vreme si vor urma sarbatorile de iarna. Aceste sarbatori sunt foarte importante si foarte frumoase pentru ca exista acea magie care ne umple sufletele de bucurie si parca ne face sa fim mai buni.

Femeile se preocupa foarte mult de felul in care arata si incerca sa faca tot felul de artificii pentru a arata cat mai bine. Tot din dorinta de a fi cat mai frumoase femeile pot trece in cealalta extrema si pot gresi foarte mult. ele fac greseli din cauza ca exagereaza cu duferite “trucuri” pentru frumusete. Exista o serie de greseli pe care femeile le faca fara sa isi dea seama ca le pot afecta frumusetea. Iata care sunt acestea:

Una dintre principalele greseli pe car ele fac femeile este faptul ca nu folosesc nuanta de fond de ten potrivita. Ele isi aleg o nuanta mai inchisa sau mai deschisa fara sa realizeze ce genereaza aceste greseli. astfel, se poate crea imaginea unei masti deloc estetice care pot distruge complet aspectul fizic al unei persoane.

Apoi, buzele prea conturate sunt din nou un esec pentru frumusete. Este adevarat ca veti arata mai senzuale si mai frumoase daca veti purta un ruj potrivit insa nu trebuie sa exagerati cu nuanta sau cu conturul. Alegeti o nuanta cat mai potrivita si mai apropiata de culoarea rujului pentru ca efectul sa fie unul interesant.

Sprancele sunt foarte importanta atunci cand vine vorba despre frumusete. Ai putea fi tentata sa iti pensezi singura sprancenele, poate si pentru a mai face o economie in aceasta luna cu un buget si asa greu incercat. Numai ca vorba din popor care spune ca cine se zgarceste mai mult pagubeste ar putea fi valabila si in cazul tau, mai ales daca nu te-ai mai pensat niciodata singura. Risti sa nu nimeresti chiar forma potrivita si tot incercand sa repari, sa iti subtiezi mult prea mult sprancenele.

Asadar, nu incercati sa faceti schimbari majore pentur a arata cat mai bine pentru ca puteti ajunge direct in cealalta extrema.

 

 

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.