Jocuri distractive pentru copii

Copii sunt cele mai importante persoane pentru fiecare dintre noi. In momentul in care ajunge la maturitate, ne dorim ca micutul nostru sa preia toate lucrurile bune pe care le-a vazut de-a lungul vremii la noi si sa dea dovada de buna crestere si educatie.

Oricum, pana cand copilul ajunge la maturitate aveti destul de multa treaba pentru ca, un copil nu este chiar atat de usor de crescut. Te gandesti ce ar trebui sa faci pentru a-ti distra copilul si pentru a-l face sa se simta bine, de ziua lui sau intr-o zi mai speciala.

In momentul in care te gandesti sa organizezi pentru copilul tau o petrecere la tine acasa, iesi undeva sau va intalniti parintii si copii si doriti sa le ocupati timpul micutilor, iata cateva idei de jocuri foarte distractive pentru copii, care ii vor face sa se simta minunat:

Obstacole in casa

Poti sa pregatesti un spatiu foarte aglomerat, care sa aiba diferite piese de mobilier si alte obiecte. Trebuie sa ai grija sa elimini din fata copiilor lucrurile care se pot sparge si care ii pot rani pe copii. Apoi, poti sa trasezi un traseu dintr-un capat al altuia in camera si sa incluzi chiar si trecerea deasupra unei sfori, fara sa o atinga sau trecerea pe sub scaune. Copii se vor distra si vor considera ca au niste parinti cu adevarat cool.

Piniata

Probabil ca nu te-ai gandit ca in momentul in care organizezi o petrecere copilului sa apelezi la acest lucru. In cazul in care nu stii trebuie sa stii ca piniata este o papusa plina cu dulciuri pe care copii trebuie sa o sparga pentru a ajunge cat mai repede la dulciurile respective. In cazul in care nu stii de unde poti lua o astfel de papusa, poti sa incerci o piniata online.

Povesti

Poti sa mai organizezi un joculet care va fi foarte distractiv pentru copii. Aceste povesti despre care vorbim trebuie sa fie spuse de catre copii, incepand cu o formula clasica sau nu. Fiecare copil trebuie sa spuna cate o fraza si sa continue povestea cu propriile idei. Astfel, povestea va fi una extrem de originala si distractiva pentru copii. In plus, aceste exercitiu le va pune imaginatia la incercare. De asemenea, poti fi chiar tu cea care incepe povestioara pentru a explic copiilor ce au de facut.

Statuile

La acest joc trebuie sa existe patru jucatori: unul trebuie sa fie vanzator, altul cumparator si altii statui. Vanzatorul roteste jucatorii ca sa devina statui, iar acestia trebuie sa ramana in aceeasi pozitie.

 

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.