Kickstarter – proiecte de succes

Kickstarter reprezinta o alternativa demna de luat in considerare in momentul in care doresti sa stragi fonduri pentru un anumit proiect. Inca din anul 2009, de cand a fost lansat Kickstarter, acesta a reusit sa genereze fonduri de peste 1 200 000 000 de dolari pentru mai bine de 65 000 de proiecte. Printre cele mai reusite proiecte regasim:

Project Eternity

Proiect Eternity se doreste a fi un joc RPG cu elemente clasice plasat intr-o lume fantasy. Scopul initial al proiectului dorea sa obtina 1 100 000 de dolari, insa acesta a ajuns sa stranga fonduri in valoare de 3 986 929 dolari. Obsidian Entertainment si-a depasit asteptarile in octombrie 2012 si a spus ca va lansa jocul, redenumit in Pillars of Eternity mai tarziu in acest an.

Reading Rainbow

O librarie interactiva care face cititul o placere pentru copii. Proiectul avea de gand sa stranga suma de 1 000 000 de dolari. Dupa ce a fost postat acesta a reusit sa stranga fonduri in valoare de 5 408 916 dolari. Reading Rainbow a depasit recordurile in materie de sustinatori ai proiectului, fiind proiectul cu cele mai multe donatii de pe site. Reading Rainbow se vrea a fi o librarie de carti interactive si video-uri care vor fi disponibile pe toate platformele (tabelte, PC-uri, console de jocuri video).

Pono

Telul acestui proiect a fost acela de a strange fonduri de 800 000 de dolari. Aceasta suma a for rapid depasita. Suma stransa de acest proiect s-a ridicat la peste 6 milioane de dolari, mai exact 6,225,354 de dolari. Pono music player este ideea muzicianului Neil Young care a depasit fondurile initiale in doar o singura zi. Music player-ul va fi disponibil pentru pretul de 399 de dolari si vine cu 128 de GB de memorie. Astfel vei putea stoca intre 1000 si 2000 de dolari. Primele music playere Pono sunt asteptate sa ajunga in mainile utilizatorilor incepand cu sfarsitul acestui an. Ramane de vazut cat va fi acest music player de bun si cu ce va veni nou in aceasta piata deja saturata.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.