La pescuit de crapi

Exista foarte multi oameni pasionati de pescuit. Pescuitul este practicat de amatorii carora le place sa pescuiasca, fac acest lucru din placere si pentru o oaza de relaxare. Cum revine sezonul pescuitului, iar amatorii au parte de foarte multe dezamagiri nu trebuie sa uitam ca exista si recorduri. De aceea, m-am gandit sa va ofer cateva sfaturi care va vor ajuta sa aveti cele mai bune capturi in materie de crapi. Iata momeala cu care vei putea atrage cei mai multi crapi:

Ai putea sa incerci sa prepari un cocktail pentru crapi. Pui un capac de viermi, porumb sau tigernut. Combina aceste nade, da-le separat si cu siguranta crapul va intra in undita ta. De cele mai multe ori crapul nu cauta aceleasi nade ci cauta sa manance cat mai diferit.

Poti incerca sa le dai condimente. Surprinzator, insa crapul adora condimentele, mai ales pe cele iuti. Poti incerca ca si nada o canepa iute sau sa condimentezi foarte bine nadele cu condimente cat mai iuti.

Inca de foarte multe vreme, oamenii incercau sa ademeneasca crapul si pestele in general cu paine. Acum nu mai este atat de folosita dat fiind faptul ca exista atat de multe feturi de nade pe piata. Paine nu ar trebui sa lipseasca din trusa ta de pescuit deoarece are rezultate uimitoare. Poti sa o lasi pana se usuca foarte bine, apoi sa o umezesti si sa o scurgi de apa. O poti folosi pentru groundbait deoarece vei obtine unul foarte puternic cu care sa poti oricand nadi.

De asemenea, ramele au fost si sunt, in continuare foarte folosite. In urma cu ceva timp cele mai populare nade pentru pescuit crapi erau porumbul si ramele. De asemenea, si pe acestea le poti folosi pentru groundbait. Trebuie sa toci ramele si sa le adaugi in groundbait.Acesta va avea un efect minunat in pescuirea crapilor.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.