La vremuri noi, solutii clasice – serviciul de desfundare a canalizarii

desfundare canalizare

Traim in mare parte in mediul urban. Blocurile, acum parca din ce in ce mai putin incapatoare, ne dau batai de cap din orice privinta, de la spatiu si pana la sistemul comun al unor retele. Este si cazul canalizarii, care intr-o oarecare masura tine de uz comun. Avand in vedere ca blocurile sunt in mare parte vechi canalizarea infundata este deja un semn destul de comun din ceea ce tine de nevoia de vidanjare. Si pentru asta serviciul necesar este unul clasic.

Ce si de ce desfundare de canalizare

Nu pare prea placut sa vorbesti despre asta si despre tot ce implica acest domeniu. Si totusi este un strict necesar. Blocurile in care actual traim au fost construite in anii de comunism si chiar si mai repede de revolutie. Sunt ani de zile si mii de zile de utilizari ale aceleiasi tevi de canalizare. Avand in vedere ca in timp acestea se ingusteaza de asemenea trebuie sa avem in vedere faptul ca serviciile ce se ocupa de canalizare infundata sunt necesare.

Desfundarea canalizarii poate nu este o misiune atat de greoaie in sine ei, mai ales daca dispui de ustensilele necesare. Doar ca adiacent cu ce se intampla are loc si un deranj general cauzat de apa si de continuarea de a se folosi sistemul de canalizare. Nu ti-ai dori sa ai parte de asa ceva insa cand incepe sa iti “bolboroseasca” apa in toaleta sau chiar si pe la cada incepi sa crezi ca esti bantuit. Mai urat este ca teava cu pricina sa refuleze.

Lasand la o parte treaba mai murdara in seama celor care se pricep la asta serviciile de vidanjare, de desfundare a canalizarii sunt cele care te salveaza din situatii jenante. Si daca tot ajungi in acest moment afla ca desfundarea este doar o chestiune de moment. Ar cam conta sa ai in vedere schimbarea tevilor, care sa dureze si acestea ani de zile. Aceeasi echipa te poate ajuta la refacut un racord la reteaua de canalizare, o lucrare complexa ce se executa dupa un proiect.

In egala masura, pentru ca este vorba de un sistem atat de mare si sunt zone unde nu ai putea avea acces exista si serviciul de inspectie video a canalizarii. Astfel, exista un echipament special ce se introduce in acele zone, verificand atent daca exista probleme de orice fel, chiar si de executie a sistemului de canalizare, de la etanseitate si pana la asamblare.

Ceea ce pare a fi o meserie murdara din prisma locului actiunii este de fapt munca celor de care avem nevoie. Cum nu cred ca va exista o trecere masiva de la mediul urban din nou la cel rural este clar ca problemele cu tevile sunt aspecte cu care ne vom confrunta destul de des. Asadar, serviciile de vidanjare, desfundare a canalizarii reprezinta necesarul in zilele noastre. Nu subestima ceea ce iti aduce de fapt necesarul de a rezolva problema tevilor si implict ceea ce tine de confortul casei.

O solutie clasice, necesara si deloc de ignorat.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.