Mac-urile realizate folosind sistemul Windows

apple pro production line

Exista un mare razboi care are loc intre utilizatorii de Mac-uri si utilizatorii sistemului de operare Windows. Cei de la Apple abordeaza o atitudine oarecum nepotrivita catre cei ce utilizeaza sistemul de operare Windows dar ai fi surprins sa afli ca Apple ascunde un secret destul de rusinos pentru compania care vrea sa fie prinicipalul competitor pentru Microsoft.

Tim Cook a fost recent la o fabrica din Austin Texas, acesta a vizitat fabrica pe perioada vizitei a facut o serie de fotografii din care putem extrage un secret bine pazit de cei de la Apple pana acum. In una din fotografiile realizate de Cook se observa linia de productie pentru Mac Pro si pe ecranele muncitorilor din fabrica apare o imagine mult prea cunoscuta pentru noi toti.

Imaginea de pe monitoarele liniei de productie Apple ne arata cum sistemul de operare Windows ruleaza pe sistemele folosite in procesul de productie. Ca sa fim mai precisi, se observa clar in fotografie ca sistemul de operare folosit in fabrica este Windows XP. Probabil ca si alte versiuni ale sistemului de operare Microsoft sunt folosite in diverse departamente ale companieie dar nu putem decat sa speculam asta.

Totusi ce cauta sistemul de operare Microsoft intr-o fabrica Apple ? Cei de la Apple nu vor da niciodata detalii sau un raspuns la aceasta intrebare si probabil ca vor nega cu vehementa o astfel de afirmatie, dar imaginile valoreaza mai mult decat o mie de cuvinte. Sistemul de operare Windows este cel mai folosit sistem de operare la nivelul mapamondului, iar versiunea XP este cea mai folosita varianta a acestuia, chiar daca au aparut recent versiuni mai noi. Schimbarea catre un sistem de operare mai recent este una dificila pentru mult utilizatori chiar daca Microsoft a incetat sa ofere suport pentru XP.

Asa ca data viitoare cand te vei contrazice cu un utilizator Mac, ii poti spune ca PC-ul lui este realizat folosind sistemul de operare pe care il uraste.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.