Machiaj pentru femei in varsta

De la o anumita varsta, femeile mature nu se mai machiaza, incep sa se neglijeze si nu mai au aceeasi grija de ele. Ele prefera sa nu se mai machieze, pentru ca dupa cum se observa, machiajul unei femei in varsta nu poate fi la fel ca la 20 de ani. Ridurile si-au spus cuvantul, pielea este mai imbatranita.

In primul rand, trebuie sa ai grija sa ai intotdeuna sprancenele pensate si pieptanate. De asemenea, nu mai poti avea sprancenele atat de groase precum le aveai cand erati tanara. De acum, trebuie sa iti pensezi sprancenele subtire pentru a crea iluati de ochi mai ridicati.

Dupa o anumita varsta, femeile folosesc foarte mult fond de ten cu scopul de a-si acoperi ridurile. Ei bine, acest lucru nu trebuie sa se intample. Fondul de ten nu va face decat sa accentueze ridurile. Incearca sa folosesti o crema hidratanta, colorata care sa fie cu o nuanta sau doua mai inchise decat nuanta tenului tau.

Daca inainte obisnuiai sa folosesti pudra care sa estompeze din stralucirea fetei, acum ar trebui sa te dezobisnuiesti de ea. La fel ca si fondul de ten, pudra iti va accentua ridurile. De asemenea, un ten putin mai lucios te va face sa pari mai tanara. Nu este indicat sa ai fata mata.

 

In cauzl in care ai gatul si decolteul imbatranit, ar trebui sa adopti o tunsoare care sa te avantajeze. De aceea, foarte indicat este sa adopti o tunsoare cu parul pana la nivelul barbiei. Aceasta va atrage privirea de la gat si decolteu si te va intineri.

Pentru machiajul ochilor, trebuie sa folosesti eyeliner sau creion dermatograf pe pleoapa superioara. Nu folosi niciodata mascara pe genele inferioare deoarece te va imbatrani.

Poti atrage atentia asupra buzelor. In cazul in care ridurile tale sunt proeminente, poti atrage atentia asupra buzelor. Folosesti culori cat mai pastelate, astfel incat buzele sa para mai voluminoase.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.