Machiaj profesional acasa

De foarte multe ne uitam la revistele une apar tot felul de personaje foarte interesante care nu au absolut nici o imperfectiune la nivelul fetei si cu siguranta ca de multe ori ne intrebam care or fi secretele. Sigur ca pe langa faptul ca multe dintre fotografii sunt realizate cu ajutorul unor programe de editare a fotografiilor, aceste persoane sunt machiate de catre persoane profesioniste si cu produse profesionale.

Cu siguranta ca ne dorim si noi sa aratam perfect si sa fie insesizabila orice imperfectiune mai ales atunci cand urmeaza sa participam la un eveniment important din viata noastra.  Pentru cam-am gandit ca nu intotdeuna ai bani ca sa mergi la un salon de infrumusetare pentru a ti se realiza un machiaj perfec, m-am gandit sa va sugerez cateva lucruri care va vor face sa realizati un machiaj profesional chiar acasa. Iata ce trebuie sa stii:

In primul rand, este obligatorie acea crema hidratanta o pe care o aplici inainte de machiaj cu 10 minute, o lasi sa intre foarte bine in piele, dupa care poti sa incepi sa aplici machiajul. Sigur ca nu trebuie sa uiti ca este obligatoriu sa folosesti niste produse calitative. Degeaba respecti toti pasii daca nu ai produse de calitate. Diferenta se simte in mod semnificativ si poate influenta foarte mult un machiaj.

Foloseste o baza de machiaj daca iti doresti ca machiajul sa reziste cateva ore indiferent de temperatura. Ea te va ajuta sa iti mentii mahciajul intr-o stare cat mai optima si sa arate cat mai bine. Aplica un strat subtire cu cateva minute inaitnesa aplici fondul de ten si efectul va fi unul miraculos.

Fondul de ten trebuie sa fie unul rezistent la transfer si sa fie exact nuanta de care ai nevoie. Ai grija sa nu depasesti nuanta ci sa o folosesti pe cea mai apropiata de tenul tau. Aplica cu un buretel sau cu o pensula daca iti doresti efecte de calitate si de durata.

 

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.