Mascara. Stiai ca..?!

Rimelul sau mascara sunt elementele cosmetice pe care orice femeie il are in geanta. Chiar si femeile care nu obisnuiesc sa se machieze, sa foloseasca farduri sau creione dermatografe, un rimel foloseste orice femeie. Aceasta ne face genele sa para mai lungi, mai voluminoase, ochii mai mari si mai frumosi. Exista unele lucruri pe care nu le stii despre mascara dar care ar trebui sa fie stiute:

In primul rand, trebuie sa fii constienta ca un rimel nu poate dura o vesnicie. Dupa ce deschidem tubul de mascara, aceasta este valabil, aproximativ intre 3 si 5 luni. Daca ai un rimel de care nu te poti dezlipi de multa vreme, pentru ca ti se pare ca este cel mai bun, a-i face bine sa iti achizitionezi un altul la fel sau nu. Nu te risca, si nu te predispune bacteriilor. Un rimel vechi va avea bacterii care vor provoca infectii destul de urate.

Fiecare rimel este diferit in functie de perie sau de consistenta. In cazul in care ai un rimel care iti creaza efectele pe care ti le doresti si nu vrei sa il arunci, afla ca poti pastra peria. Spala peria foarte bine si o poti folosi chiar si pentru a-ti aranja sau pieptana genele. De asemenea, o poti folosi si pentru a-ti aplica tratamente genelor tale.

Chiar daca esti obosita si nu ai chef intr-o seara sa te de machiezi, trebuie sa o faci. Demachierea, si scoaterea rimelului de pe gene este esentiala. In fiecare seara, inainte de culcare demachiaza-te. In cazul in care nu te demachiezi destul de bine, genele tale ti se vor intari si se vor rupe. Tu nu iti doresti acest lucru, cu siguranta.

Putem sa facem genele sa para si mai lungi decat putem sa le facem cu mascara. Secretul consta in aplicarea pudrei pentru bebelusi pe gene. Se aplica cu ajutorul unui betisor pe gene. Trebuie sa ai grija sa nu iti intre pudra in ochi.

 

 

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *