Matreata si remediile ei

Parul este cel mai frumos lucru pe care il poate avea o persoana si de regula acesta schimba in mod radical aspectul fizic al unei persoane. Din acest motiv conteaza foarte mult sa ne alegem frizura potrivita fizionomiei si personalitatii.

Exista foarte multe persoane care se confrunta cu problema matretii. Aceste persoane si-ar dori sa scape insa nu reusesc chiar daca folosesc tot felul de probleme pentru aceste afectiuni. Oricum ar fi, este foarte important sa nu folositi prea multe produse pentru ca va pot introduce in cealalta extrema.

Epiderma se regenereaza permanent. Astfel celulele moarte de la suprafata sunt inlocuite de altele noi. Acest proces este unul natural si ar trebui sa se desfasoare fara sa ne creeze neplaceri. Totusi, cateodata, pielea isi intensifica activitatea normala, regenerandu-se mai repede. In urma accelerarii procesului, celulele moarte de la suprafata nu au timp sa se elimine in mod natural si se combina cu cele noi, asa ia nastere matreata. Iar in scurt timp te vei trezi cu urme de matreata pe haine. Iata cateva trucuri care te pot ajuta sa stopezi formarea matretii:

Scalpul

Este bine sa iti speli si scalpul, nu doar parul. Foloseste un sampon creat special pentru pielea capului si parul descurca-l cu ajutorul unui balsam. Samponeaza si maseaza scalpul, ca si cum ai face un masaj capilar. Nu te folosi de unghii pentru ca mai mult rau faci, stimuland producerea de matreata.

Produse

Cand gasesti un sampon care face minuni in cazul matretii nu il folosi mai mult de cateva luni. Dupa o perioada acel produs nu va mai avea rezultatul scontat, iar tu vei fi dezamagita. Lucrul acesta se intampla deoarece pielea ta se obisnuieste cu ingredientul activ al samponului si nu mai raspunde la el. Atunci e momentul sa-l inlocuiesti cu un alt produs.

Asadar, este foarte important sa faceti astfel incat sa va ingrijiti parul si scalpul pentru a avea un aspect fizic de invidiat.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.