Metode de contraceptie

In ziua de astazi, toti oamenii trebuie sa fie foarte atenti la modul de protectie pe care il folosesc atunci cand au diferite acte sexuale. In ziua de astazi, foarte multe persoane, mai ales tinerii nu sunt constienti atunci cand intretin un act sexual si nu se protejeaza. De fapt, nu avem nevoie de protectie doar impotriva sarcinii pentru ca bolile care se trasmit prin actul sexual sunt mult mai perioculoase.

De fapt, in ziua de astazi exista foarte multe boli cu transmitere sexuala care se raspandesc din ce in ce mai des si mai repede tocmai din cauza inconstientei oamenilor.

Contraceptia este de regula principalul motiv pentru care tinerii dintr-un cuplu se feresc de o sarcina. Se pare ca de-a lungukl timpului s-a constat ca foarte multe dintre metode au si avantaje si dezavantaje insa trebuie sa o folositi pe cea mai potrivita dvs. Iata care sunt metodele:

Prezervativul

Prezervativul este cea mai cunoscuta modalitate de contraceptie si poate ca este si cel mai sigur impotriva unei sarcini nedorite. Stim cu totii ca prezervativul este si singurul care previne infectarea unor boli sau ocntactarea lor, dat fiind ca nu exista un contact sexual direct.

De fapt, prezervativul este cea mai simpla si cea mai buna metoda insa foarte multa lume spune ca nu este agreata de unul dintre parteneri sua de amandoi. Sigur ca exista avantaje si dezavantaje insa cu siguranta prezervativul este cea mai noninvaziva si cea mai buna metoda de contraceptie.

In plus, ele nu sunt deloc scumpe mai ales ca se pot cumpara din diferite magazine fiind si extrem de accesibile. De exemplu, puteti sa cumparati prezervative London de la Erotic Store deoarece acestea sunt foarte accesibile si si foarte bune.

Anticonceptionale

In aceasta categorie vom vorbi despre pilulele contraceptive care ne feresc impotriva sarcinii. Aceste pilule se adnminstreaza una pe zi, la o ora fixa fiind indicate de catre de un medica specialist ginecolog.

Aceasta metoda este una foarte comoda deoarece nu afecteaza in nici un fel actul sexual insa are si ea dezavantajele ei. O astfel de pilula nu va protejeaza impotriva bolilor cu transmitere sexuala si va protejeaza doar de o sarcina nedorita.

De asemenea, mai exista multe alte metode de cotraceptie la care puteti apela, de exemplu inelul contraceptiv, injectiile contraceptive, plasturi contraceptivi sau implanturi contraceptive. De asemenea, aceste metode va ajuta impotriva unei sarcini nedorite si nicidecum in contactarea bolilor cu trasmitere sexuala.

Este esential ca inainte de administrare unor pilule, sa vorbiti cu un medic specialist care va va indruma spre cea mai buna modalitate de contrceptie.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.