Metode de slabire

Daca vom intre orice persoana ne va spune ca nu es te multumita de felul in care arata, iar acest lucru se aplica de regula, in cazul femeilor. Ele sunt foarte greu si aproape imposibil de multumit atunci cand vine vorba despre kilograme.

Facem diferite lucruri direct raspunzatoare de felul in care aratam. Ma refer la faptul ca de foarte multe ori nu suntem constienti care sunt lucrurile care ne fac sa avem cateva kilograme in plus. Iata care sunt lucrurile care ne fac sa ne ingrasm chiar daca nu realizam acest lucru.

In primul rand, indulcitorii artificiali contribuie foarte mult la luarea in greutate.  Se pare ca indulcitorii artificiali pot sa dea peste cap mecanismul natural prin care corpul masoara aportul caloric. Deci mai renunta la unele dintre alimentele cu astfel de indulcitori. Totul cu moderatie!

Apoi, avem impresia ca daca consumam alimente care sunt slabe in grasimi vom slabi sau cel putin acestea nu ne vor ingrasa. Multe dintre aceste alimente “cu putine grasimi” sau “fara grasime” sunt astfel procesate pentru a contine mai putini carbohidrati sau calorii decat variantele obisnuite. Cu toate acestea, in afara de calorii (e adevarat, mai putine) nu prea mai au vreun beneficiu nutritiv. Exceptie fac iaurtul, branza si laptele sarace in grasimi. Pe de alta parte, din vriosele sarace in grasimi – de exemplu – nu mai extragi altceva pe langa calorii.

Stresul este si el cauzator de acumularea kilgoramelor. Grijile si stresul provoaca in corp cresterea nivelului de cortizol, hormon responsabil de stocarea de grasimi – in special in zona abdominala. Un motiv in plus sa mergi la un salon de masaj cat mai repede!

Este important sa acordam atentiei lucrurilor prezente in viata noastra si cauzatoare de acumularea kilogramelor si mai apoi sa  adoptam un stil de viata sanatos format dintr-un regim alimentar si mult sport.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.