Minuni impotriva acneei

Acneea este fara nici o indoiala cea mai populara forma de afectiune a dermatitei. Foarte des intalnim oameni care sufera de acneea pentru ca aceatsa afectiune nu apare in functie de varsta, in functie de ietnie sau de sex. Acneea apare la toata lumea insa in special este mai intalnita in randul tinerilor datorita schimbarilor hormonale care se produc in organism la un moment dat.

Studiile demonstreaza ca 80% dintre tinerii adolescenti sufera de acnee si ca o parte de 40% dintre adulti sufera de aceasta afectiune a pielii. Deci, nu exista o limita intre adolescenti si adulti pentru ca ambele categorii de varsta pot sa aiba probleme in acest sens.

Se pare ca si punctele nergre si si cosurile sunt tot o forma de acnee si contribuie la fel de mult la afectarea dermei. In fapt, se pare ca ca ele sunt la fel doar ca punctele negre iau contact cu aerul si se oxideaz ain timp ce cosurile nu fac acelasi lucru.

Cum tratam punctele negre

Punctele negre sunt acele puncte inestetice care se afla sub stratul de piele si care ies la iveala la un moment dat. Ele nu arata la fele de urat ca si cosurile atunci cand se vad pentru ca se oxideaza in prezenta aerului.

Multe persoane pot avea probleme de genul acesta si trebuie sa stiti ca ele sunt cauzate de infundarea porilor cu sebum. Daca nu va ingrijiti tenul in mod corespunzator va puteti confrunta cu probleme de acest gen.

De asemenea, nu trebuie sa folositi tot felul de produse cosmetice deoarece nu veti reusi decat sa acoperiti si mai mult porii si astfel pielea nu mai are posibilitatea sa respire si astfel va agravati problema pe care o aveti.

Aveti grija foarte mare igiena pielii si a tenului si curata tenul de cate ori ai ocazia.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.