Moda ghetii carbonice

gheata carbonica

In trecut daca aveai baloane la nunta ca si decor aveai de fapt cel mai apreciat stil. Acum avem artificii si nu numai. In trecut fumul de scena, realizat oricum doar sa fie reprezenta unul din acele aspecte care dadeau pe spate invitatii. Acum insa fara compromis si fara sa punem greul in fata moda ghetii carbonice aduce usurinta de a contura totul intr-un cadru de poveste.

Gheata carbonica de la Dry Ice

Asa cum vei gasi pe www.dry-ice.ro gheata carbonica este net superioara celei clasice si intrebuintarile sale sunt diverse. Poate fi vorba atat de ceea ce tine de decor cat si de ceea ce tien de partea practica si nevoia de racire. Pentru a intelege de ce sa te bazezi pe gheata carbonica descopera mai intai de toate la ce foloseste:

  1. Gheata carbonica de consum propriu. Cu alte cuvinte sa servesti pur si simplu un pahar de bautura de orice fel racit instant cu gheata. Insa spre deosebire de stilul clasic de gheata aceasta se degaja si fara sa schimbe gustul bauturii in sine cu adaosul de apa este sursa ideala. Fie in caz personal, fie ca un stil deosebit pentru evenimente speciale ai  motive sa alegi o astfel de gheata si din acest punct de vedere.
  2. Gheata carbonica efecte speciale. Poate sa degaje un fum greu de scena si asta aduce o nota de mister, de stil, dupa caz, adaptat pentru orice tip de eveniment. Partea si mai buna si practica din asta tine de faptul ca nu  lasa urme de apa deci nu impune un risc de a aluneca sau de a deranja mirosul si nu numai caci nu este toxica.
  3. Gheata carbonica pentru racire si pastrare de temperatura scazuta. In varii domenii de la cel farmaceutic de laboratoare si pana la cel de industrie alimentara gheata carbonica poate suplini nevoia de a mentine anumite produse la o temperatura scazuta, instanta, precisa si rapida. Gheata carbonica nu se “consuma” atat de usor tocmai datorita faptului ca are o temperatura cu mult mai scazuta decat cea clasica.

Avantajele de a folosi gheata carbonica sunt multiple. Descoperind pas cu pas cum poate gheata de asa fel sa fie un aliat pentru mici detalii petrecerile sunt cel mai adesea ocaziile speciale cand se pune accent pe eticheta si o forma mai prezentabila si superioara de servire. Tine bautura la rece, o raceste in sine instant, poate fi o sculptura deosebita, un bar din gheata care nu se topeste atat de usor. Poate fi in egala masura efectul special pentru scena, pentru un moment captivant, accentuat de fum. Complexitatea modului in care se poate folosi gheata de acest fel face ca popularitatea acesteia sa creasca in randul consumatorilor.

Usor de folosit pentru oricine exista insa o singura avertizare si anume de a nu se manevra si atingi gheata direct cu mana neprotejata. Poate cauza degeraturi din cauza temepraturii sale foarte scazure. de minus 70 de grade.

 

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.