Moda toamnei din 2014

Fiecare sezon aduca cate ceva nou, asa ca trebuie sa ne conformam si sa purtam haine in trend. Daca vrei sa iesi in evidenta trebuie numaidecta sa ai hainele potrivite pe tine. Daca nu mai stii cu ce trebuie sa te imbraci in acest sezom. iata cateva idei care te vor ajuta si care te vor indruma spre a fi cool:

In primul rand, este posibil ca pana acum sa fi obinuit sa arunci hainele despre care credeai ca nu se mai poarta si nu iti mai placeau. Ei bine, vezi ca moda anumitor articole dispare si reapare ls un interval de cativa ani.. Asadar, icnearca sa iti depozitezi haienle care se demodeaza pentru ca se vor purta iar peste cativa ani.

In acest sezon se poarta culorile intense, dure. Trebuie sa porti culori kaki, mov inchis, verde inchism verde smarald sau combinatii de roz combinate cu verde. sigur ca se poarta tinuta in aceeasi culoare insa poti jongla cu nuantele enumerate.

De asemenea, trebuie sa tii cont ca in acest sezon a fi cool inseamna a nu fi cool. Probabil ca nu ai inteles ce vreau sa zic insa in acest sezon se poarta nuantele care nu te scot in evidenta. De fapt, poarta culori neutre deoarece acestea te vor scoate in evidenta chiar daca nu crezi acest lucru. Poarta banalitatile despre care credeai ca nu sunt tocmai frumoase.

Apoi, nu uita de printuri deoarece acestea se poarta. Tot ce aminteste de muzica electronica te va ajuta sa fii in trend. Nu ezita sa porti culori puternice si printuri eletronice.

Probabil ca stiai deja ca se poarta transparentele. Daca pana acum stiai ca trebuie sa le porti acum este obligatoriu. Alege-le pentru seri speciale in diferite rochii sau bluze elegante.

admin

View more posts from this author
One thought on “Moda toamnei din 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published.