Noutate in domeniul pariurilor sportive – ponturile.ro

ponturi

Cu totii ne intrebam daca se pot intr-adevar face bani din pariurile sportive. Desi din ce in ce mai multa lume joaca, fie online fie offline, putini sunt jucatorii care inregistreaza castiguri substantiale, sau cei care se mentin pe profit. In majoritatea cazurilor, pariorii mizeaza pe echipele favorite, dar nu iau in calcul diversele riscuri, conjunctura in care se desfasoara meciul, situatia clasamentelor sau evolutia anterioara a echipelor.

Unii jucatori aleg sa mentina activitatea de pariere din simpla placere, ceea ce nu este neaparat un lucru rau, insa altii cauta sa castige si sa acumuleze mici averi in timp scurt si cu o investitie minima. Cazuri si cazuri, reusite si esecuri, sistemele de pariere sunt diverse, oferta pe piata de pariuri sportive foarte bogata, astfel nici nu mai stii ce si cum sa alegi.

Sa pariezi mai multe meciuri “sigure”, cu o suma mai mica? Sa mizezi o suma mai mare, pe doar doua sau trei evenimente, pe o cota relativ mica, dar care inmultita cu suma investita o va dubla sau tripla? Uneori chiar nu stii ce sa faci, cu aceasta dilema se confrunta atat impatimitii de pariuri cat si cei ce abia se acomodeaza cu acest domeniu.

In acest fel vin in sprijinul jucatorilor casele de pariuri si diverse site-uri si comunitati unde se ofera sugestii si ponturi pentru pariuri sportive. Am intalnit multe astfel de ponturi, insa recent am gasit un sistem pe care il vad pentru prima data aparut in Romania si pe care vi-l recomand.

Biletul zilei pe ponturile.ro

Navigand si cautand idei pentru a concepe un bilet la pariuri sportive, am gasit ceva foarte interesant pe www.ponturile.ro. Site-ul ofera utilizatorilor care isi fac cont ponturi zilnice la pariuri sportive. Ponturi diverse, bilete cu mai multe sau mai putine evenimente, la dispozitia oricui este dispus sa isi incerce sansele. Pentru a putea beneficia de sugestiile de bilete de pe ponturile.ro, trebuie sa urmezi doar cativa pasi simpli: iti creezi un cont pe site, il alimentezi cu o suma minima de 50 de lei (poti plati direct cu cardul sau prin sistemul paysafecard), iar apoi ai la dispozitie ponturile, dupa validarea si activarea contului de utilizator.

OK, cu ce e atat de nou ponturile.ro?

Va explic in detaliu, pentru a nu ramane nimic neclar. Ponturile zilnice sunt disponibile utilizatorilor ce au cont creat pe site, acestea putand fi achizitionate la sume ce ajung in principiu undeva intre 10 si 25 de lei, in functie de numarul de meciuri de pe fiecare bilet. Ai la dispozitie si dovada ca ponturile nu sunt oferite doar “de ochii lumii”, sunt afisate ponturile castigatoare, care sunt jucate, sumele cu care s-au jucat si castigurile care s-au obtinut.

Am ajuns si la ce ofera nou ponturile.ro in domeniul de pariuri sportive. Sa spunem ca ti-ai facut cont si ai cumparat un pont. Joci un bilet si dupa validarea rezultatelor meciurilor constati ca este necastigator. Ponturile.ro iti ofera banii inapoi!

In acest fel nu ai decat de castigat. In momentul in care achizitionezi un pont, banii sunt retrasi din contul de utilizator, urmand a fi retrasi definitiv daca pontul se dovedeste castigator. In caz contrar, daca pontul ajunge sa nu fie castigator, pe ponturile.ro primesti inapoi banii cu care ai cumparat acel pont. Ce poate fi mai bine de atat? Ai cumparat, ai pus bilet si ai castigat, iti sunt retrasi banii pe pont (dar oricum ai prins un bilet cu acel pont). Ai pierdut biletul, banii pe pont iti sunt returnati. Suna bine, nu? De aceea va recomand ponturile.ro.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.