Oameni nefolositori din viata ta

Intr-o societate exista diferite tipologii de oameni. Incepand de la oameni care te ajuta sa te dezvolti si pana la oameni care te impiedica sa te dezvolti. Exista anumite tipologii de persoane care nu au niciun fel de valoarea in viata ta pentru ca incetinesc devoltarea celor din jur.

Exista oameni si oameni: oameni care ne ajuta foarte mult sa evoluam si sa ne dezvoltam dar si oameni care ne impiedica sa facem aceste lucruri. In continuare, voi prezenta care sunt tipologiile de oameni care trebuie sa dispara din viata dvs. pur si simplu. Iata care sunt aceste persoane:

  • In primul rand trebuie sa stii ca persoanele narcisiste din viata noastra trebuie sa dispara din viata noastra. Aceste persoane nu ne ajuta deloc sa evoluam, ba chiar contribuie la o eventuala inevolutie. Este o diferenta intre a-ti iubi propria persoana si a fi obsedat pur si simplu de ea. Ei bine, oamenii narcisisti nu fac decat sa creada extrem de mult in propria persoana considerand ca sunt perfecti si ca nu au niciun defect. Aceste persoane sunt foarte narcisiste si iti pot incetini incet dar sigur evolutia. Incearca sa eviti sa ai astfel de persoane in jurul tau.
  • Persoanele mincinoaste nu trebuie sa existe nici ele in viata dvs. Sigur ca va ganditi ca orice persoana minte mai devreme sau mai tarziu, intr-un fel sau altul. Totusi, in momentul in care avem de-a face cu o persoana care minte mai mereu si nu spune niciodata adevarul este normal sa ne pierdem increderea in ea.  Nu ai cum sa iti dia seama daca persoana respectiva este onesta sau nu pentru ca minte mai mereu. Sigur ca este o diferenta si intre a minti pentru a proteja o persoana draga si a minti mereu, fara niciun motiv.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.